€ 27,99


ePUB ebook

  € 9,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Een leven lang

Als op een dag je leven voorgoed verandert

Jerrad Hoff • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Brianna, dochter van Sarah Miller, en in navolging van haar moeder een van de meest geliefde auteurs van de wereld, leidt met haar man Jake en hun drie jonge kinderen een droomleven aan de prachtige, landelijke oostkust van de VS.

  Op een schijnbaar fraaie dag komt aan dat droomleven onverwachts een eind en wordt de ergst denkbare nachtmerrie de nieuwe realiteit. De hartverscheurende gebeurtenissen zetten niet alleen haar bestaan volledig op zijn kop, maar brengen Brianna ook aan de rand van de afgrond.

  “In de stilte van de nacht lijkt het verdriet het grootst.
  Net als de alsmaar terugkerende vraag dan het hardst klinkt. Een antwoord heb ik echter nog steeds niet.
  Ik heb echt geen idee wat ik met mijn leven aan moet.”

  Dan, op een allesbepalend moment, kruist Hollywoodster Ethan Hunter, berucht om zijn onberekenbare gedrag en talrijke kortstondige relaties, Brianna’s pad.

  Als ze iemand niet in haar leven kan gebruiken, dan is het wel een man als Ethan...
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 460
  Uitgeverij : JHB
  ISBN : 9789082875065
  Datum publicatie : 12-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,3 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  20-04-2021
  Hollen en stilstaan
  Het vervolg op Een leven geleden. In dit deel staat Brianna, de dochter van Sarah Miller centraal. Brianna en Jake zijn heel gelukkig samen en hebben 3 kinderen. De tweeling Sarah en Evan van 11 en Charlotte van 8. Als schrijfster is ze, eveneens als haar moeder, zeer succesvol. Ze ontvangt diverse onderscheidingen voor haar oeuvre. Maar dan slaat het noodlot toe en valt haar geluk in diggelen. Dit noodlot zag ik helemaal niet aankomen. Wat een verrassende wending. Tevens het begin van diverse gebeurtenissen die je eigenlijk niet in dit romantische verhaal verwacht maar toch ontzettend mooi zijn verwerkt. Het geeft meer ‘jus’ aan het verhaal. Het is hollen en stilstaan. Telkens wanneer het verhaal rustig verder kabbelt en je als lezer denkt: ‘we hebben het ergste gehad’, gebeurt er weer iets heftigs dat een enorme wending in het verhaal maakt. Dit blijft zich tot het einde voortzetten en maakt het verhaal meeslepend en boeiend. Ik heb het idee dat ik bijna heel Amerika doorgereisd ben. Zittend achter het stuur van een sportieve Aston Martin racete ik genietend over de snelweg. Totdat de snelweg een éénrichtingsweg werd met een onontkoombare eindbestemming, er kwam geen afslag meer. Ik was blij dat ik de tissues binnen handbereik had. Want de buitenkant laat nooit zien wat er zich van binnen werkelijk schuil houdt. Het leven kan onvoorstelbaar wreed en onvergetelijk triest zijn. Dit alles in een fijne toegankelijke stijl geschreven. Het boek is zeker een aanrader.

     Meeslepend en romantisch
     Verrassend en ontroerend

  Geplaatst door uit Reek , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  26-04-2020
  Prachtig
  Wat een prachtig verhaal. De personages zijn zo goed beschreven, je leeft zo met ze mee alsof je ze daadwerkelijk persoonlijk kent. Ook in de omgevingen kun je je helemaal inleven, je rijdt, wandelt en fietst letterlijk met ze mee. Zelden een boek gelezen waarin ik me zo kon inleven in de hoofdpersonen.


  Geplaatst door uit Apeldoorn , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 27,99

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen