€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een moderne magiër deel 1

Waar zit het paranormale sleutelgat?

Frank H D van Hemert • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Na het verschijnen van zijn eerste boek "Veritas Compacta" kreeg Frank vaak de vraag of hij de hoofdpersoon in dat verhaal is. Zijn antwoord is dan meestal: “Nee, ik ben dat niet, al zijn sommige gebeurtenissen duidelijk geïnspireerd op mijn eigen verleden. Als je zou lezen wat mij allemaal écht is overkomen, dan geloof je het nooit.”Aangezien anderen hem vaak hebben gevraagd naar zijn eigen geschiedenis, heeft hij uiteindelijk besloten om dit boek op zijn eigen leven te baseren. Lees dit boek en word deelgenoot van een bijzonder deel van zijn leven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 288
  Uitgeverij : Frank H D van Hemert
  ISBN : 9789463458115
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Als ik het me goed herinner dan had ik helemaal geen zin. Om eruit te komen, bedoel ik. Het voelde goed en veilig. Waar ik ook was. Ik was in verrukking door de kracht van de werkelijkheid en kreeg een steeds vastere vorm. Al vrij snel kon ik me in de stoffelijkheid bewegen. Het werd echter wel steeds krapper gedurende de maanden die ik me daar bevond. Uiteindelijk bleek ik ergens naar buiten te moeten. Ik was al bijna te laat en baande me een weg naar buiten, met mijn linkerhand omhoog.

Plotseling voelde ik hoe iets me van buitenaf vastpakte en me door een opening heen naar zich toe trok. Alhoewel ik me had voorgenomen om me te blijven herinneren waar ik vandaan kwam, vergat ik het meeste door alle vreemde sensaties die de werkelijkheid vrijwel direct bood. Opgepakt worden, schreeuwen, eten, poepen, lachen, slapen, dromen en elke nieuwe dag weer in de werkelijkheid ontwaken. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen