€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een reis in de wereld van eenendertig vrouwen

Mieke Simons • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek neemt je mee op een reis over en in de wereld van eenendertig vrouwen. Aan de hand van hun emigratieverhalen wordt voelbaar wat het betekent om je heil in het buitenland te zoeken. Ontroerende verhalen van sterke én gevoelige vrouwen die datgene doen waar anderen wellicht van dromen, maar waarin ook duidelijk wordt dat het gras aan de overkant niet altijd groener is. Kun je ooit thuis zijn in een ander land? Met vallen en opstaan wordt een weg gezocht in een nieuwe cultuur, die ook een confrontatie met jezelf en eigen cultuur kan vormen. Daarnaast wordt Nederland een spiegel voorgehouden, zowel door vrouwen die Nederland tijdelijk of voorgoed verlaten hebben als degenen die vanuit een ander land naar hier geëmigreerd zijn.
  Ik wens je een boeiende en inspirerende reis.


  Mieke Simons (1961), geboren en opgegroeid in Heerlen, volgde na haar opleiding bij Schoevers een studie psychologie. Haar liefde voor taal en vreemde culturen, haar passie voor reizen en avontuur en haar gedreven fascinatie voor het gedrag en de ziel van de mens vloeien samen in haar boeken, met vrouwen in de hoofdrol. ‘Overkomt het leven je of is het ook maakbaar?’ is dé levensvraag die altijd weer opspeelt.
  ‘Ik hou ervan om buiten de lijntjes te kleuren, uit mijn comfortzone te stappen, taboes te doorbreken en combineer mijn levenservaringen met die van vrouwen wereldwijd. Levensverhalen over strijd, geluk, twijfels en ongekende veerkracht.’
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 460
  Uitgeverij : Simons boeken
  ISBN : 9789464436907
  Datum publicatie : 10-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen