€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een Sprankje Saigon

Ana B • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Synopsis
  Om in veiligheid te komen vanuit een vergruizend land met oorlogssporen, had ze een omzwerving gemaakt over een groot watervlak waar geen kustlijn in zicht is. Samen met haar naaste familie heeft ze deze over gestoken. Hun vader heeft zijn strijd eerder moeten opgeven. Het zou de eerste en de laatste keer zijn, mompelde ze soms achteraf, als de beelden van de overtocht ongevraagd in haar hoofd opduiken.
  In het land van veiligheid kwam ze tot besef van alle bagage die ze met zich meedroeg. Deze keer wordt ze niet meer gevangen door de omringende oneindige wateroppervlakte van de zee, en angst voor gevaar en onheil. Maar ze kwam ten prooi aan eenzaamheid en verlatenheid, door verlangens en wensen om zichzelf terug te vinden. Uit haar bij elkaar gescharrelde bezittingen had ze haar eigen weg gezocht om eruit te halen wat er nog in haar zat. Uit het vele verlies en gemis begon ze haar verhaal: ze stortte haar hart uit. Op onvoorspelbare wijze kwam ze haar kinderdroom weer tegen, gelijk met de verdrongen, gekoesterde herinneringen die ze was kwijt geraakt, zonder dat ze haar dierbaren terugkreeg, die zijn achtergelaten. Zoals het vriendje uit de vijfde klas van de basisschool, die een steunpilaar voor haar was, als ze gepest werd.
  Om tot iemand te worden, is er veel kracht, doorzettingsvermogen van haar nodig. Platzak haalde ze alles uit zichzelf en begon aan haar zoektocht om haar eigen ik volledig terug te vinden en haar verre dromen van ooit te verwezenlijken. En in hoeverre is het gelukt in het veilige land? Misstappen en onjuiste keuzes, die gemaakt zijn vanuit onwetendheid of verantwoordelijkheid, en de pogingen om haar moeders gebrek aan liefde te overwinnen, uitten zich in een groot gevoel van verlatenheid. Tegelijk heeft het haar geleid tot liefde voor muziek, optimisme en humor om het oplappen van de verwondingen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 132
  Uitgeverij : Banh
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 04-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Dankwoord

Om tot dit boek te komen heb ik veel steun ontvangen van verschillende steunpilaren, die mij aanmoedigden en motivatie gaven om door te gaan.
Mijn dank aan al de warme mensen die er digitaal voor mij waren, als ik overmand was door emoties tijdens het schrijven. Ook heel veel dank voor de de hulp van tekstschrijvers/redacties die meer tinten hebben gegeven aan mijn geschreven bewoordingen (in het bijzonder Paulien Rijneveld.) ×
SERVICE
Contact
 
Vragen