€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een truckersleven Vol Ups en Downs

René Muileman • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Op zijn 35-jarige leeftijd kwam er een ommekeer in zijn turbulente leven. De zon ging weer schijnen. Geluk lag aan zijn voeten. Trouwde een lieve vrouw, starten een business en kregen samen 4 gezonde kinderen. De wereld lag aan zijn voeten niets scheen hem te kunnen tegenhouden. Alles liep voor de wind, zakelijk maar ook in de privésfeer. Dat resulteerde in een goedlopende geoliede onderneming met 14 personeelsleden, kamerverhuurbedrijf, horeca, transport, taxi en snoepwinkel. Privé liep het ook op rolletjes Mooi huis met zwembaden, een jacht en camper. Maar na 23 jaar ploeteren valt het doek, en er volgt een abrupt einde. Uit het niets infiltreert een fout persoon in zijn leven. Het sprookje loopt ten einde, de tegoeden van 5 ton verdwijnen als sneeuw voor de zon, en eindigen in faillissement met 7,5 ton schuld. Maar hij krabbelt weer op en start een nieuwe onderneming. Maar het wordt nooit meer zoals het was. Zijn sprookjes gezin valt uit elkaar en eindigt in een scheiding. Hij gaat nu alleen verder door het leven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 210mm
  Aantal pagina's : 120
  Uitgeverij : Uitgeverij Dalton
  ISBN : 9789090333540
  Datum publicatie : 04-2021
 • Inhoudsopgave
  Een non fictie biografie over het leven van iemand die een hilarisch leven achter de rug heeft. van de geboorte tot aan zijn pensionering.
  Het merendeel in het boek betreft mijn chauffeurs carrière, doch ook komen er ander zaken ter sprake. Zoals Horeca, transport en taxi ondernemer, tot twee maal toe opgelicht te zijn door mijn goede vertrouwen in de mensheid. De spanning in de zestiger jaren in het transport, racen, nachten doorwerken, maar ook smokkel naar Zweden
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen