€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een verhaal over een hond

Mark Twain • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Geniet van deze prachtige Nederlandse vertaling en stap in de wereld van 'Een verhaal over een hond' en laat je meevoeren door een hartverwarmend verhaal van vriendschap, loyaliteit en de onbreekbare band tussen mens en dier. Geschreven door de legendarische auteur Mark Twain, deze tijdloze klassieker neemt je mee op een onvergetelijke reis door de ogen van een trouwe viervoeter.

  Volg het avontuur van een slimme en geestige hond, die door het leven navigeert met haar unieke perspectief op de wereld om haar heen. Van haar vrolijke puppyjaren tot haar volwassenheid, deze bijzondere hond deelt haar onvergetelijke ervaringen, waarbij ze vreugde en verdriet, liefde en verlies ontdekt.

  In 'Een verhaal over een hond' onthult Mark Twain de diepte van de menselijke emotie door de onschuldige blik van een dier. Verlies jezelf in de prachtig beschreven landschappen, voel de opwinding van avontuur en ervaar de ontroerende momenten van oprechte verbondenheid.

  Een tijdloos verhaal dat generaties heeft geïnspireerd, 'Een verhaal over een hond' is een meesterwerk dat je hart zal verwarmen en je ziel zal raken. Ontdek de ware betekenis van liefde en trouw in dit aangrijpende verhaal dat je nog lang bij zal blijven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 24
  Uitgeverij : The Raven Publishing House
  ISBN : 9789464818833
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen