€ 14,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Eenmaal als de zon doorbreekt

De reis van een christelijke studente.

Henrieke Dorchain - de Koning • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In de christelijke roman ‘Eenmaal als de zon doorbreekt’ neemt Deborah, een jonge studente, ons mee op een persoonlijke ontdekkingsreis. Vanuit haar eigen veilige wereld gaat ze naar de universiteit en staat ze voor een cruciale keuze die haar vriendschappen op de proef stelt. Ze verlangt naar een diepere verbinding met haar vriendinnen en wordt geconfronteerd met een dilemma: meedoen met dingen waar ze niet achter staat of trouw blijven aan haar eigen overtuigingen, waarbij ze het risico loopt geen echte connectie te krijgen. Terwijl ze worstelt met haar beslissing, zoekt ze antwoorden in haar geloof.

  Dit meeslepende verhaal van Henrieke onderzoekt de uitdagingen die het studentenleven met zich meebrengt. Hoe kan je vasthouden aan je geloof in een wereld die hard is en onbegrijpelijk lijkt? Met herkenbare personages en de uitdagingen van alle dag, verkent dit boek de zoektocht naar identiteit, vriendschap en geloofskracht.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 104
  Uitgeverij : Henrieke Dorchain - de Koning
  ISBN : 9789464812572
  Datum publicatie : 07-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Als ik de trein uit stap zie ik dat de meiden niet op me staan te wachten. Vreemd. Op weg naar school lijkt het alsof iedereen me aankijkt. Af en toe word ik ook aangeraakt. En zo nu en dan loopt er iemand per ongeluk tegen me aan. Het voelt anders. Het is harder dan normaal. Vaker dan normaal. Al voor de vijfde keer loopt er iemand tegen me aan. Ik zal het mezelf wel inbeelden. Selffulfilling prophecy: Als je gelooft dat je iets niet kan, dan is de kans ook groter dat het niet lukt. Andersom werkt het ook zo. Als ik geloof dat ik meer ongewenste aandacht krijg, dan ga ik daar meer op letten, waardoor het ook meer lijkt. Met die gedachte probeer ik mezelf af te leiden. Het zou ook apart zijn als iedereen opeens raar tegen me doet. Onrealistisch is dat. Als ik het gebouw inloop, botst er weer iemand tegen me op. Er wordt geen sorry gezegd.

‘Waar is je beschermengel nou?’ De jongen roept me lachend na. Iedereen die binnen zit, draait zijn hoofd richting mij, ze kijken me raar aan. Ik loop in een stuk door naar het lokaal. Alle studenten lijken te gniffelen en zachter te praten. Zo zachtjes, dat ik niet kan horen wat ze zeggen. Het is maar een inbeelding. Het is maar een inbeelding. Het is maar een inbeelding. Als ik langs een groep jongens loop, vang ik flarden van het gesprek op.
‘Dat is d’r, toch?’ hoor ik één van hen zeggen, terwijl hij mijn richting op kijkt. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen