€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Eenvoudig afslanken en slank blijven.

simpel afslanken

Ronald Wanrooy • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als fitnesscoach heb ik de afgelopen vijfentwintig jaren talloze cliënten succesvol geholpen die worstelden met een te hoog lichaamsgewicht en/of een slechte gezondheid.
  Ik zal in je in dit boek laten zien hoe je op een eenvoudige manier en met blijvend resultaat tot een gezond gewicht kan komen. Door je te laten inzien hoe het lichaam werkt en hoe voeding daar een belangrijke rol in speelt zul je beseffen dat allerlei onzinverhalen over afslanken in de prullenbak gegooid kunnen worden. Ik keer simpelweg terug naar de basis en zet jou op het juiste pad om verantwoord en makkelijk af te slanken.
  Waarom moeilijk doen als het simpel is?
  Zie dit boekje niet als de oplossing, maar als een kompas die je de juiste richting wijst en dat zelfwerkzaamheid, toewijding en inzet de sleutelwoorden zijn tot succes.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 71
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463451178
  Datum publicatie : 04-2017
 • Inhoudsopgave
  Algemeen
  Voeding
  Het belang van een gezond gewicht
  Gedragsverandering
  Waarom een dieet niet werkt
  Feiten en fabels
  Bereken je energiebehoefte
  Productlijsten
  Logboek
  Eetschema's
  Vraag en antwoord
  Tot slot
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

In veel dieet- en/of afslankboeken staat naar mijn overtuiging veel te veel overbodige informatie en staan ze bol van recepten en prachtige foto’s van de meest fantastische gerechten. Die zul je in mijn boekje niet vinden. Ik ben van mening dat gemotiveerde mensen prima in staat zijn om de juiste keuzes te maken en dat ze echt wel de creativiteit bezitten om gevarieerd en lekker te koken. Vaak worden dieetboeken gesponsord door een groot aantal voedingsproducenten waardoor de objectiviteit van de betreffende auteur, wat mij betreft, discutabel is. Welk doel heiligt hier de middelen vraag ik me af?
In dit boek vind je op een eenvoudige wijze alle benodigde informatie om een gezonder leven te gaan leiden en om tot een gezond lichaamsgewicht te komen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen