€ 22,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Eetdagboek grip op je gewicht

Marie-Josee Koks • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een dagboek en planner ineen. Eetdagboek is een eetdagboek en emotietracker. Het helpt je om je eetgewoonten bij te houden en hoe je je voelt, zodat je kunt zien wat goed werkt en wat verbeterd moet worden. Het actieve stappenplan helpt je om veranderingen aan te brengen in je eetgewoonten, zodat je je doelen kunt bereiken.

  Jouw planner om inzicht te krijgen in je eetpatroon. Daarnaast krijg je duidelijk hoe jouw emoties en voeding elkaar beïnvloeden. Hierdoor leer je om gezonde keuzes te maken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 162mm x 212mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Marieskookwereld
  ISBN : 9789083191416
  Datum publicatie : 12-2021
 • Inhoudsopgave
  Het eetdagboek is een voedingsdagboek dat je helpt je eetgewoonten en emoties bij te houden. Hiermee kun je zien welke voedingsmiddelen je een goed gevoel geven en welke niet, zodat je de nodige wijzigingen in uw voeding en gedrag kunt aanbrengen. Het eetdagboek is door mij, Marie-josee Koks gemaakt nadat ik een maagoperatie had ondergaan. Ik had moeite om bij te houden wat ik moest eten en hoe ik me voelde na elke maaltijd. Ik realiseerde me dat er zoiets niet beschikbaar was, dus besloot ik het zelf te maken! Als GGZ-behandelaar kan ik voeding en mindset niet los koppelen van elkaar. Sindsdien heeft het eetdagboek duizenden mensen geholpen hun dieet te beheren en positieve veranderingen in hun eetgewoonten aan te brengen. Als je op zoek bent naar een hulpmiddel om je te helpen op schema te blijven met je gewicht, is mijn eetdagboek de perfecte oplossing!
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen