€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Effectiever Coachen in de Sport

Het handzame basisboek voor sportcoaches

Roos Hanemaaijer-Slottje • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek is een must-have voor iedere sportcoach. Niet alleen omvat Effectiever coachen in de sport de gehele basis en de laatste innovaties binnen het coachen in de sport, ook wordt besproken hoe je jouw eigen coachkracht kunt maximaliseren. Dit gebeurt vooral doordat er handvaten worden gegeven om jouw doelen succesvol te behalen. Til jezelf en jouw sporter met de kennis en praktische informatie in dit boek naar een hoger niveau. De hoofdstukken zijn coachend geschreven, waarbij de theorie gelijk in de praktijk wordt toegepast. Jij als coach kiest al lezende jouw eigen leerweg, waarbij je wordt ondersteund door kennis, video’s, ontwikkelvragen, oefenopdrachten en praktijkvoorbeelden. Pak je kans en gebruik Effectiever coachen in de sport om de coach te worden die jij altijd al wilde zijn.

  Over de auteurs
  Roos Hanemaaijer is een internationale topsportcoach, opgeleid tot docent lichamelijke opvoeding en fysiotherapeut. Ze is voormalig meervoudig Nederlands kampioen voltige.
  Theo de Groot is gymdocent met een achtergrond in sportpsychologie en bewegingswetenschappen, Daarnaast is hij eigenaar van THEMA – spelen met gedrag.

  Webinar
  Meer weten over dit model en hoe dit bij kan dragen jouw probleem op te lossen? Woensdag 13 september is een webinar waar je gratis aan kan deelnemen. Inschrijven kan via deze link: https://platform-onderwijsinbewegen.nl/webinar-effectief-coachen-2/
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 224
  Uitgeverij : Arko Sports Media BV
  ISBN : 9789054724476
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen