€ 21,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Eindpunt Agios Nikolaos

Een inspecteur Papadopoulos thriller

Martin Hessing • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Eindpunt Agios Nikolaos

  Inspecteur Jani Papadopoulos wordt stevig tegengewerkt, als hij een ontsnapte gevangene moet op zien te sporen. Helemaal als hij zelf een verdachte wordt in het onderzoek. Maar hij krijgt hulp van zijn collega’s Helena Nikolaidis en Giannis Velios. Ondertussen is een kleinzoon op zoek naar de geheimen van zijn opa, een arme herder die als gastarbeider naar de mijnen in België is vertrokken. Het verlaten bergdorp Kalami speelt opeens een belangrijke rol. Eindpunt Agios Nikolaos speelt zich af op het zonnige Kreta. Het boek neemt je onder andere mee naar Chania, Heraklion, Agios Nikolaos en Ierapetra. Een zomerse beleving.

  Martin Hessing, schrijver van korte verhalen en toneelteksten, komt met een nieuw spannend verhaal. Na Moord in Agia Marina en De verdwenen Agios Dimitrios, is dit het derde deel in de serie rond inspecteur Papadopoulos.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 236
  Uitgeverij : Hessing uitgeverij
  ISBN : 9789083181233
  Datum publicatie : 04-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,3 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  18-04-2023
  Prima boek
  Houdt goed de vaart er in. Zeker niet langdradig, of sentimenteel. Wie wat en waar tot het einde een raadsel en uiteindelijk verassend.

     Zeer leesbaar

  Geplaatst door uit De Veluwe , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  17-04-2023
  Eindpunt
  Spannende trilogie met als slot het eindpunt. Leesbaar en leuk dat er diverse gezichten weer opduiken . Als je Kreta een beetje kent dan is dit boek zeer beeldig.


  Geplaatst door , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 21,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het begon met een brief. Een grauwe envelop van het ministerie, met allemaal stempels en zijn naam erop: Leon Tsopanidis. De postbode had hem rechtop tegen het keukenraam gezet. Hij kreeg nooit post. Van een meter afstand had hij naar de envelop gekeken. Hij was verlamd, terwijl alles in zijn lijf in opstand kwam. Een knoop in zijn maag en druk op zijn borst, hij wilde vluchten. Maar naarmate hij langer naar de brief keek, bekroop hem een verpletterende onmacht. Wat moest hij doen? Hij haalde zijn rechterhand door zijn donkere krullen. Hij deed een stap naar achteren, verder van de brief en keek naar rechts. Rhea, zijn buurmeisje, was bezig de was op te hangen. Ze zag hem staan, hij keek haar hulpeloos aan. Ze liep direct naar hem toe, tranen liepen over zijn wangen. De laatste meters rende ze en sloeg haar armen om hem heen. Er werd geen woord gesproken, terwijl ze hem stevig tegen zich aandrukte. God, wat hield ze van deze jongen. Toen ze hem na een tijdje losliet keken zijn prachtige bruine ogen haar droevig aan. Ze sloeg een arm om zijn schouder, samen gingen ze naar binnen. Ze stopte abrupt toen ze de envelop zag staan. Nu begreep ze zijn reactie. Ze stak haar hand uit om de envelop te pakken, maar hij hield haar tegen. Zolang de brief niet was aangeraakt, niet was opengemaakt, niet gelezen was, was er niets aan de hand. Dan was er niets gebeurd en kon het noodlot genegeerd worden. Ze wisten allebei wat de inhoud was. Ze nam zijn hoofd tussen haar handen en drukte een kus op zijn lippen, zijn lichaam reageerde direct en vluchtte in een alles omstrengelende omhelzing. Ze nam hem bij de hand en nam hem mee naar haar huis. Naar haar bed. Op dat moment waren ze de twee enige mensen op de wereld, volkomen gelukkig. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen