€ 24,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

En toen voor mijn lotgenoten

Joël Kuiper • Boek • paperback

 • Samenvatting
  "In een wereld waarin de grenzen tussen geestelijke gezondheid en filosofische vraagstukken steeds meer vervagen, neemt Joël Kuiper ons mee op een meeslepende ontdekkingsreis. 'En toen voor mijn lotgenoten' is niet zomaar een boek; het is een spiegel naar de ziel, een diepe duik in de complexiteit van het menselijk bewustzijn.

  Dit verhaal, gekleurd door Kuiper's eigen worstelingen met een bipolaire stoornis, is een moedige verkenning van de aard van het bewustzijn, de illusie van vrije wil, en de fundamenten van onze ethiek. Door zijn persoonlijke verhaal te weven met universele thema's, daagt Kuiper ons in zijn debuut uit om onze eigen existentiële vragen te stellen:
  Wie zijn wij? Waarom zijn we hier?

  Joël Kuiper gebruikt zijn rijke ervaringen als een prisma om de raadsels van het menselijke bestaan te onderzoeken. Van de complexe interacties tussen ons innerlijke zelf en de externe wereld tot de invloed van technologie op onze percepties en identiteiten, geen steen blijft onomgekeerd in zijn zoektocht naar betekenis.

  Dit boek is een uitnodiging om deel te nemen aan een reis van zelfontdekking en introspectie. Het is een essentiële leeservaring voor iedereen die geïnteresseerd is in de diepten van de menselijke geest en de eeuwige zoektocht naar zelfkennis en begrip." aldus de AI.

  Voor ons.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 155mm x 230mm
  Aantal pagina's : 268
  Uitgeverij : Vortext
  ISBN : 9789083407012
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen