Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Engel in de Mist

gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Noëlle van Deventer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Engel in de Mist

  Het is vroeg en er hangt een dichte mist in de polder waar Noa doorheen rijdt op haar scooter. Het is vrijdag 13 december, en de winter is nu echt begonnen. Noa’s helm is beslagen. Met haar handschoen probeert ze het vizier van haar integrale helm wat droger te maken, maar nog steeds kan ze niet verder dan slechts een paar meter voor zich uit kijken. Noa’s kleding is doorweekt door de nevel en ze is verkleumd tot op het bot. Ze kijkt naar rechts. Waar ze normaal haar eindbestemming zou kunnen zien aan de andere kant van het weiland, ziet ze nu de overkant van het boerenslootje dat parallel aan de weg loopt niet eens. Noa droomt weg in gedachten. Nog een week en dan gaat ze een halfjaar op wereldreis met haar vriend Bastiaan, het avontuur waar ze al bijna een jaar naar uit kijkt. Plotseling wordt het zwart voor haar ogen, en ze zweeft door de lucht.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 130
  Uitgeverij : Noëlle van Deventer Producties
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 12-2016
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave

  Voorwoord 6
  Integraal helm 7
  Bastiaan 10
  Anne 12
  Witte scherven 17
  PACU 19
  Onherkenbaar 25
  Facebook ontploft 32
  Zondag 34
  Bel 112 39
  Uit de kom 46
  Hersenletsel 51
  Beatrix 55
  De rem is eraf 60
  Wondenronde 64
  Kerst 70
  Het volgende level 77
  Rennend de deur uit 84
  Marloes van der Burcht 89
  Niet naar huis 94
  Ambulancebroeders 99
  Afscheid 103
  Vier maanden later 105
  Food poisoning 111
  Dengue fever 119
  The Golden Boeddha 125
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De medium care blijkt niet ver weg te zijn van de intensive care en de familie neemt plaats.
Na ongeveer een half uur wordt de deur van de wachtkamer open gedaan, er komt een mannelijke verpleger binnen lopen en begroet de familie. ‘’We hebben het vermoeden dat Noa op het tegengif van morfine zal reageren dus dat gaan we haar nu geven’’. ‘’Mogen we daar bij zijn?’’ vraagt Anouk en staat al op. ‘’Ja, als u maar rustig bent want zoals u al weet kan Noa slecht tegen prikkels’’. De medium care is een gesplitste kamer, afgeschermd met een licht geel gordijn. Noa ligt aan de linkerkant en een oudere vrouw aan de rechterkant. De verpleger haalt het dopje van Noa’s infuus eraf en duwt de injectienaald in, hij sluit het dopje en kijkt naar de monitor. Anne staat het dichtst bij want de anderen kunnen slecht tegen naalden. En binnen een paar seconden doet Noa 1 oog open en kijkt woest rond. ‘Daar is ze met haar allermooiste bruine ogen’ denkt Anne en krijgt een glimlach van oor tot oor. Deze woeste blik herkende ze van Noa als ze ruzie hadden, ‘wees maar boos No, we begrijpen het’. Noa schokt een paar keer met haar benen en roept dat ze pijn heeft maar binnen een paar seconde valt ze weer weg. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen