€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Engelen en meer

Joke Slagmolen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Over het boek:
  Na het grote succes van haar eerste boek, "Engelen om je heen", gaat Joke verder in haar tweede boek "Engelen en meer" met haar persoonlijke ontwikkeling en wordt ze steeds gevoeliger. Haar ervaringen en afstemming worden intenser en leeft ze in twee werelden, waarin ze ook veel eenzaamheid tegenkomt en ontmoet ze de lichtmeesters en maakt kennis met nieuwe engelen. Haar moeilijke jaren maken het boek nog intenser en persoonlijker. Hierdoor kan je als lezer diep geraakt worden en zal ook dit boek je leven veranderen. De lichtkinderen en de mooie ervaringen die zij ook nu weer beschrijft met de kinderen op consult. Ook dit boek is toegankelijk voor iedereen of je nu wel of niet met spiritualiteit bezig bent, wel of niet hoog gevoelig bent, het boek helpt je verder op je pad.
  Joke haalt het zweverige uit deze materie en na het lezen van haar boeken zul je er anders naar gaan kijken. Joke hoopt met haar boeken te bereiken dat jij je zoektocht inzet om jouw eigen waarheid te gaan zoeken.

  Over de auteur:
  Joke helpt al jaren volwassenen en kinderen bij hun persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Op basis van haar eigen ontwikkeling en ervaring, aangevuld met haar mediamieke gaven, geeft zij workshops en cursussen. Daarnaast verzorgd zij readings en healings en begeleid zij meditatiegroepen. Ook schrijft zij regelmatig artikelen voor vakbladen en op haar blog. Joke is getrouwd en heeft een zoon. Zij geniet van het leven, schilderen, schrijven en reizen en houdt van dieren.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 193
  Uitgeverij : PUMBO
  ISBN : 9789082856613
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  INTRODUCTIE 7
  HOOFDSTUK 1 - NIEUWE ENGELEN 13
  HOOFDSTUK 2 - ENGELEN 42
  HOOFDSTUK 3 - LICHTMEESTERS 57
  HOOFDSTUK 4 - MARIA MAGDALENA 76
  HOOFDSTUK 5 - LICHTKINDEREN 87
  HOOFDSTUK 6 - MEER VERHALEN OVER DE KINDEREN 95
  HOOFDSTUK 7 - LICHTMEESTERS EN FEESTDAGEN 103
  HOOFDSTUK 8 - KRISTALLEN 112
  HOOFDSTUK 9 - ENGELEN EN MEER 124
  HOOFDSTUK 10 - CHAKRA'S 143
  HOOFDSTUK 11 - ZWARE JAREN 154
  HOOFDSTUK 12 - MIJN SCHILDERIJEN 182
  HOOFDSTUK 13 - CLOSURE 191
  DANKBETUIGING 194
 • Reviews (9,8 uit 7 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  08-06-2022
  Geschreven vol van Liefde.
  Sinds kort ben ik aan het lezen in dit prachtige en ontroerende boek " Engelen om je heen". Tijdens het lezen is het net of de Engelen ook steeds dichterbij je komen, zo mooi heeft Joke het geschreven zo pakkend in een heldere taal die voor iedereen te begrijpen is. Je voelt de Liefde waarmee Joke dit boek heeft geschreven. Als ik het boek lees ontroerd het me telkens weer. Het geeft duidelijk weer van het voelen, het horen en het zien. Het plaats jezelf weer in het hier en nu. Zo mooi dat Joke met haar boeken mij verder kan helpen. Zeer kostbaar geschenk. Dankjewel!

     Duidelijk omschreven

  Geplaatst door uit Zeist , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  25-12-2019
  Geweldig!
  Dit boek is een geweldig mooi geschreven boek. Vooral in deze tijd hebben veel mensen behoefte aan troost, en hoop. Je zult stukken uit het boek herkennen van je eigen leven, waardoor je weet dat na het lezen van dit boek dat je nooit alleen bent. Veel mooie nieuwe kennis over engelen en meer. Dit boek is een warme omarming voor jezelf.

     mooi geschreven
     veel nieuwe informatie
     geen

  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  07-01-2019
  Weer een topper
  Wat een heerlijk boek weer. Leerzaam, ontroerend en ook een mooi naslagwerk. Fijn weg te lezen. Geschreven door een engel op aarde !


  Geplaatst door uit Zoetermeer , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  16-12-2018
  Engelen en meer
  Toen ik begon te lezen kon ik niet meer stoppen. Een boek dat mij zeker geraakt heeft. De emoties de ervaringen .. heel mooi te lezen en zo bijzonder. Ik had het boek uit en ben direct weer begonnen om het nog beter binnen te laten komen. Voor mij zeker een aanrader.


  Geplaatst door uit Papendrecht , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  04-11-2018
  Prachtig boek
  Heel mooi boek en boeiend en met inzichten van engelen heel inspirerend . Ben er blij mee.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  01-11-2018
  Het is zeker meer
  Het is een heel fijn en fantastisch boek om te lezen, voert je mee in het leven bij en met de engelen


  Geplaatst door uit Maastricht , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  22-10-2018
  Inzage in een voor velen nog onbekende wereld
  Het tweede boek van Joke Slagmolen over haar eigen unieke ervaringen met engelen en lichtmeesters. Dit boek is haast nog mooier dan het eerste en geeft inzage in een voor velen nog onbekende wereld, zonder zweverig te worden. Haar prachtige schilderijen sieren de cover. Dit boek geeft je steun en je twijfelt nooit meer aan het bestaan van engelen!

     Helder, duidelijk en praktisch.
     Troostend bij verlies geliefden.

  Geplaatst door uit Rotterdam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voel jij het ook, de sereniteit, de intense liefde?
Ik kijk naar buiten terwijl ik aan het schrijven ben en zie de prachtige wolkenlucht. De zon wil niet helemaal door komen vandaag. Ik voel de rust van de straat omdat het vakantietijd is. De engelen en de lichtkinderen samen met Adamé, Thomas en Celestine staan om mij heen. Het is wederom druk in mijn kamer. De liefde van deze prachtige lichtwezens geeft me een intens gevoel van liefde, sereniteit en geborgenheid.
Liefde, er is zo´n enorme stroom van liefde op jullie aarde gekomen en deze hogere liefde energie stroomt door. Omring je met deze prachtige hogere energie van liefde, hoor ik de engelen zeggen.
Liefde; het is een woord maar vooral een diep gevoel. Liefde kun je in alle vormen tegenkomen. Soms is het moeilijk om liefde te ontvangen omdat er misschien angst is om gekwetst te worden of je weet niet hoe je liefde toe moet laten.

Aartsengel Zadkiël zegt: we weten hoe moeilijk het is om liefde te voelen wanneer iemand boos is. We weten dat het moeilijk is om liefde te voelen wanneer de ander je pijn doet, maar vaak is de pijn een boodschapper, en wil je zeggen dat je op een of andere manier ben je afgedwaald van je liefdevolle zelf. Blijf trouw aan je eigen hart. We weten hoe moeilijk het is om liefde te voelen wanneer mensen of dieren om ons heen sterven. Misschien kun je het gaan zien dat zij klaar zijn met hun lessen en ervaringen op aarde. Zij zullen altijd in liefde om je heen zijn. Liefde, een prachtige energie maar voor velen nog altijd alleen een woord. Open je hart, ongeacht welke pijn je tegen komt. Liefde is de hoogste waarheid. In liefde kan alles opgelost worden en in liefde kan iedereen met elkaar samenleven. Wij de engelen zijn pure liefde en zullen enkel werken en handelen vanuit deze liefde. Jij bent naar aarde afgedaald om liefde te creëren, eerst in je eigen hart en je eigen wereld, om vervolgens de liefde te verspreiden. Als een kleine druppel zal jouw liefdesstroom over de aarde vloeien en zullen alle druppels waar ook op de aarde elkaar ontmoeten om vervolgens verder te stromen. Zo ontstaat er een unieke liefdesstroom die alle harten zal raken. Begin vandaag en twijfel niet aan liefde. Ontken jezelf niet langer!
Stroom mee en blijf de vlam van liefde voeden vanuit je prachtige hart en zie het stralende liefde- en licht wezen dat jij bent! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen