€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Erfenis van een psychopaat

Mijn lichaam wist het nog

Sonja Bremmers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In Erfenis van een psychopaat - mijn lichaam wist het nog vertelt de schrijfster over haar aangrijpende ervaringen binnen de rooms-katholieke Kerk en de kleuterschool in Roermond.

  Op 4-jarige leeftijd werd zij slachtoffer van seksueel en machtsmisbruik door een priester en door de nonnen die de scepter zwaaiden. Deze traumatische ervaringen had zij verdrongen, omdat dit voor haar de enige mogelijkheid was om te overleven.

  Dit boek beschrijft de moeizame en langdurige zoektocht naar haar verleden en de gevolgen voor haar verdere leven. Ook lees je hoe de schrijfster uiteindelijk aan het verwerken van het gebeurde kon toekomen en hoe puzzelstukjes op hun plaats vielen.

  In de eerste plaats heeft zij dit boek geschreven voor haar kinderen, zodat zij weten waarom dingen in het verleden liepen zoals ze liepen, maar ook voor al die vrouwen die soortgelijke gebeurtenissen hebben meegemaakt. De schrijfster wil deze vrouwen laten weten dat, hoe zwaar iets ook is geweest, je nooit de hoop moet opgeven. Er is altijd licht aan het einde van de tunnel, ook al zie je dat op dat moment niet.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 230mm
  Aantal pagina's : 333
  Uitgeverij : Uitgeverij Ouroboros
  ISBN : 9789464431698
  Datum publicatie : 04-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen