€ 32,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ethica

Baruch de Spinoza • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Duik diep in de intrigerende wereld van Baruch de Spinoza's meesterwerk, Ethica, waar filosofie en menselijkheid elkaar ontmoeten in een ongekende dans van ideeën en waarheden.

  In een tijd van religieuze onrust en filosofische revolutie neemt Spinoza je mee op een gewaagde reis door de krochten van het menselijk bestaan. "Ethica" onthult de geheimen van het universum op een manier die zowel prikkelend als provocerend is. Vergeet wat je dacht te weten over God, de natuur, en de menselijke geest, want Spinoza daagt je uit om diep te graven en de fundamenten van je overtuigingen te heroverwegen.

  De woorden van Spinoza zijn als een krachtige storm die de grenzen van het denken omverwerpt, en zijn meetkundige benadering van de waarheid zal je geest uitdagen en verlichten. Maar pas op, want met elke bewering en elk bewijs dat hij presenteert, worden de lagen van mysterie en onthulling dichter en dichter op elkaar gestapeld, waardoor je achterblijft met de opwindende vraag: wat is de ware aard van de werkelijkheid?

  Ethica is geen gewoon boek; het is een intellectuele odyssee die de grenzen van het begrip uitdaagt en de lezer meeneemt op een reis naar het onbekende. Durf jij de confrontatie aan te gaan met de radicale ideeën van Spinoza en de betovering van Ethica te ontrafelen? Bereid je voor op een avontuur dat je geest zal verbreden en je ziel zal doen oplichten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 222
  Uitgeverij : Bliksem
  ISBN : 9789464817171
  Datum publicatie : 01-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 32,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen