€ 121,90


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Exploitatiekosten 2016

Koëter • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van beleggingsvastgoed te kunnen inschatten. Dit handige boekje is gebaseerd op een eenvoudige, maar transparante en betrouwbare methode. Op basis van de categorie en het type gebouw zijn de exploitatiekosten, gesplitst naar bouwkundig en installaties, direct te bepalen. Er worden acht categorieën gebouwen onderscheiden met in totaal 150 gebouwtypen. Elk type wordt met een kleurenfoto en een beknopte omschrijving aangeduid. Hierdoor is het type gebouw snel terug te vinden. De kengetallen uit de Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten 2016 zijn ontleend aan het gedetailleerd systeem voor planmatig onderhoud van Koëter Vastgoed Adviseurs BV. Ook dit jaar heben we aanpassingen doorgevoerd waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

  Uw nieuwe voordelen:
  In de Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten 2016 zijn zeer energiezuinige eengezinswoningen en appartementen opgenomen.
  Er is een nieuwe categorie, genaamd 'Herbestemming', opgenomen. Deze categorie heeft betrekking op voormalige kantoorruimtes en schoolgebouwen waar nu lofts of winkels in gerealiseerd zijn.

  VEX getallen:
  Hierbij willen wij u informeren dat beide auteurs van de Vastgoed Exploitatiewijzer (Koëter Vastgoed Adviseurs en FGH Vastgoed Expertise) het contract met Sdu Uitgeverij / BIM media voor de uitgave van de Vastgoed Exploitatiewijzer per 1 januari 2013 om moverende redenen hebben beëindigd.

  Gezien het belang van de gebruikers is er besloten om de originele methodiek (door Koëter Vastgoed Adviseurs ontwikkelde VEX getallen) te behouden en nog verder te ontwikkelen. Deze uitgave wordt nu onder de naam 'Vastgoed Taxatiewijzer' uitgegeven door de onafhankelijke uitgeverij VAO; een samenwerkingsverband van docenten en specialisten in het vastgoed. Door dit samenwerkingsverband is er voor u een lagere kostprijs bereikt.

  Hier kunt u op rekenen:
  De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten is een toegestaan hulpmiddel voor de Praktijktoets Bedrijfsmatig Vastgoed.
  Koëter Vastgoed Adviseurs en haar succesvolle onafhankelijke adviesbureau zorgen al sinds 1996 voor een onafgebroken reeks, dé onderbouwing voor taxaties.

  Inhoudsopgave:
  - Index gebouwtypen
  - Onderhoudskosten
  - Gebouwtypen
  - Woningen
  - Garages en parkeergarages
  - Kantoren
  - Bedrijfsgebouwen
  - Winkels
  - Herbestemming
  - Overige gebouwtypen
  - Agrarische gebouwtypen
  - Onroerende Zaakbelasting en rioollasten
  - Waterschapslasten
  - Opstalverzekering
  - Beheerkosten
  - Kosten koper
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 105mm x 210mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Vastgoed Adviseurs Online B.V.
  ISBN : 9789082028386
  Datum publicatie : 04-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 121,90

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen