Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 31,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Fatal Flowers boek 2019
  Fatal Flowers boek 2019 (boek)

Fatal Flowers boek 2019 hardcover

Martijn Dierkx • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Met energieke liveoptredens en klassieke albums als Younger Days, Johnny D. Is Back! en Pleasure Ground veroverden de
  FATAL FLOWERS de harten van vele muziekliefhebbers. Volg de band vanaf het eerste optreden in De Tagrijn in Hilversum in 1984 tot het laatste optreden op het Parkpop festival in Den Haag in 1990. Met uniek materiaal uit de archieven van drummer Henk Jonkers en het voormalige management Syndicate of Melodies. Ruim 160 foto’s waarvan vele nog niet eerder gepubliceerd. Artikelen uit diverse popbladen, toerdata, posters, een discografie en teksten van alle
  nummers. Dit BOEK geeft een zeer uitgebreide inkijk in één van de beste bands die Nederland ooit kende.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 248
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 05-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,4 uit 8 reviews)

  02-07-2021
  Prachtig aandenken
  Ik heb deze band veel te laat, maar ook nog net optijd "ontdekt" en gelukkig ook live kunnen zien en spreken tijdens hun reünie tour in 2019. Heb alle lp's van ze aangeschaft en de laatste dubbel cd uit 2002. Dit is een hele mooie aanvulling op die verzameling en een prachtig aandenken aan deze geweldige band! Compleet naslagwerk met veel info en foto's voor een goed beeld van de band.

     Compleet, chronologisch
     Mooie vormgeving
     Geen

  Geplaatst door uit Overijssel , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-07-2019
  Labour of love
  Geweldig boek, zeer informatief en gedetailleerd. Must voor de fatal flowers fan!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  14-07-2019
  Aanrader!
  Wat een geweldig document. Een must voor iedere Fatal Flower supporter!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  01-07-2019
  Titel duidelijk, boek over Fatal Flowers
  Een prachtig samengesteld boek voor fans van de band, met veel bijzonder materiaal, zorgvuldig verzameld. Heel erg leuk om te lezen allemaal!

     Mooie foto\'s, goed geschreven
     Uitgebreid, veel materiaal,

  Geplaatst door uit Den Haag , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  19-06-2019
  Aanrader voor Fatal Flowers fans!
  Mooi boek, mooi samengesteld met foto’s, artikelen enz. Een must have voor iedere fan! Hiermee heb je een mooi aandenken aan Nederlands beste rock band ever!


  Geplaatst door uit Amsterdam
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  13-06-2019
  Fatal Flowers Boek
  Sinds vorig jaar november bekend werd dat The Fatal Flowers weer bij elkaar komen voor een éénmalige tour, staat de Amsterdamse gitaarband weer volop in de belangstelling. Zo waren zij te zien in DWDD en te horen in diverse radioshows. Ook de schrijvende pers dook erop want diverse kranten en muziekbladen besteedden hier ruimschoots aandacht aan. De albums ‘Younger Days’, ‘Johnny D. Is Back’ en ‘Pleasure Ground’ verschenen onlangs opnieuw op gekleurd vinyl. Eindelijk is er dan een rijk geillustreerd boek, samengesteld door superfan en verzamelaar Martijn Dierkx, die al jarenlang een Fatal Flowers-fansite beheert. In het voorwoord is te lezen dat Martijn in 1990 de cd ‘Pleasure Ground’ aanschafte en dat het sindsdien zijn (muzikale) wereld veranderde. Lang heeft hij niet kunnen genieten van zijn favoriete band, want in juni van dat jaar gaf men het allerlaatste optreden op Parkpop in het Haagse Zuiderpark. Het boek is eigenlijk een verzameling van interviews (o.a. OOR, Aloha, Music Maker, Nieuwe Revu, Volkskrant), posters, backstage passen en prachtige foto’s, waarvan een aantal unieke uit de persoonlijke collectie van drummer Henk Jonkers. Mooi is de foto van Jonkers met Joey Ramone, die hij destijds in New York ontmoette. De afgebeelde posters geven een mooi tijdsbeeld vooral door de bands waar The Fatal Flowers mee gespeeld hebben zoals: Jeffrey Lee Pierce Quartet, The Nomads, Batmobile, Ivy Green en Claw Boys Claw. Zo stond men op 12 oktober 1985 op het Pandora’s Music Box festival in de Rotterdamse Doelen. Op het zelfde podium stonden die avond L’Attentat, The Cult, Butthole Surfers en Sonic Youth. Behalve de complete discografie en alle songteksten bevat het onvolprezen boek ook een overzicht van alle radio-sessies, tv-opnames en alle optredens die de band ooit gaf. Ook de eenmalige reünie ter gelegenheid van de release van de verzamel-cd ‘Younger Days-The Definitive Fatal Flowers’ in Het Blauwe Theehuis in het Vondelpark in 2002 staat beschreven. Kortom: een prachtig boek dat bij een ieder die de band een warm hart toedraagt in de kast hoort. Verkrijgbaar als paperback of een gebonden versie.

     mooi artwork
     historisch document

  Geplaatst door uit Pijnacker , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  13-06-2019
  Prachtig boek
  Erg mooi boek. Geeft een goed beeld van het bestaan van de Fatal Flowers. Mooie foto's.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  10-06-2019
  Fatal Flowers
  Met dit boek ga je niet alleen, maar ben je er ook weer in de jaren '80 -' 90. Heerlijk boek overvol met info en foto's.


  Geplaatst door uit Noord-Holland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 31,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen