€ 15,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Noord-Brabant - De 25 mooiste fietsroutes

Godfried van Loo • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ontdek Noord-Brabant met de mooiste fietsroutes van de provincie. Voor e-bikes en gewone fietsen. Met fietsknooppunten, fraaie foto’s, leuke plekken onderweg en handige startplekken met ruime parkeergelegenheid.

  De mooiste fietsroutes van Noord-Brabant Met deze handzame A5 fietsroutegids ontdek je Noord-Brabant in de 25 mooiste fietsroutes van de provincie. Gemakkelijk met behulp van fietsknooppunten. Voor e-bikes en gewone fietsen. Met mooie foto’s, kaarten, praktische informatie, handige startplekken met ruime parkeergelegenheid en leuke plekken en restaurantjes onderweg. In het kort De 25 mooiste fietsroutes in Noord-Brabant Voor e-bikes en gewone fietsen Mooie natuur, leuke plaatsen, rustpunten en bezienswaardigheden Tips voor een hapje en drankje onderweg Startpunten met goede parkeergelegenheid Verrijkt met prachtige foto’s Een fietsgids uit de populaire fietsgidsen-serie van REiSREPORT. Geschreven door bestseller-auteurs en reisgidsmakers Marlou Jacobs & Godfried van Loo. Fiets langs leuke plekken Met de fietsroutes in deze fietsgids leiden we je langs fraaie natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden, knusse dorpjes en andere leuke afstappunten. De routes liggen verspreid door Noord-Brabant dus is er altijd wel een route dichtbij. Start- en rustpunten Bij elke fietsroute tippen we leuke plekken voor een drankje, gebakje, lunch of iets anders lekkers. Ook vertellen we je van goede startpunten met ruime parkeergelegenheid om je fietstocht te starten. Wel zo handig natuurlijk. Knooppunten en nóg meer routes Bij elke fietsroute in deze fietsgids geven we je de knooppunten. Hiermee kun je heel eenvoudig de fietsroutes volgen. Ben je na een fietsroute nog niet uitgefietst? Bij elke route geven we je een extra route die je kunt raadplegen door een qr-code te volgen. Schitterende foto’s en interessante weetjes Zoals je van ons (Team REiSREPORT) gewend bent, is ook deze handzame A5 fietsroutegids van Noord-Brabant verrijkt met schitterende foto’s. Zo kun je thuis op de bank al even genieten van de fietstocht die je gaat maken. Ook vertellen we je wat meer van de regio’s waar je gaat fietsen en vermelden we wat leuke weetjes. Geniet van Noord-Brabant met deze handzame fietsgids met de mooiste fietsroutes van de provincie. Voor heel veel leuke dagen op de fiets. Op de uitgebreide website www . reisreport . nl vind je nog meer aanvullende routes, zie je de hele collectie en kun je even bladeren door onze bijpassende reisgidsen van Nederland. Prachtig cadeau Deze leuke fietsroutegids van Noord-Brabant is een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders. Niet alleen door de mooie fietsroutes en schitterende foto's, maar ook door de keuze in papiersoort en luxe afwerking.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 153mm x 240mm
  Aantal pagina's : 96
  Uitgeverij : REiSREPORT
  ISBN : 9789083241265
  Datum publicatie : 06-2023
 • Inhoudsopgave
  De fietsroutes liggen verspreid door Noord-Brabant dus er is altijd wel een fietsroute bij jou in de buurt. Voor elektrische en gewone fietsen. Met fietsknooppunten, fraaie foto’s, leuke plekken onderweg en tips voor een hapje of drankje. Ook hebben we bij elke route een handige startplek gezocht met ruime parkeergelegenheid.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen