€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Finland voor vreemdelingen

Deel 1: De verovering van de ruimte

Joop Wassenaar • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Finland voor vreemdelingen gaat over Finland. En over migratie. Over in de ene cultuur aankomen en afstand krijgen tot de andere. Het is geschreven voor haar of hem die intensief te maken heeft met de Finse cultuur. Het is voor degene die in Finland gaat wonen, voor kortere of langere tijd, of voor altijd. En voor hen die in haar of zijn directe omgeving Finnen ontmoet.

  Finland voor vreemdelingen is geen toeristische gids voor Finland. Het is een boek over Finland. En over landverhuizen. Over wat migratie betekent voor de migrant en over wat de nieuwkomer betekent voor haar of zijn nieuwe omgeving.

  Finland voor vreemdelingen bestaat uit twee delen. Het vervolg van De verovering van de ruimte verschijnt in 2024, onder de titel Het verloren paradijs.

  Joop Wassenaar (1958) verricht journalistiek werk voor diverse media in Nederland en Finland. Hij heeft ruim twee decennia in Finland gewoond.
  Zie voor meer info: www.toandfrom.net.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 144
  Uitgeverij : To&From;
  ISBN : 9789464814767
  Datum publicatie : 10-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De internationale luchthaven van Finland ligt op de verkeerde plek. De landing op Helsinki-Vantaa voert over zeewater, autosnelwegen en een hypermoderne slaapstad. De bezoeker wordt daarmee flink bij de neus genomen. Want zijn reis had moeten eindigen in het bos, bij een bord met een onuitspreekbare plaatsnaam, met het urenlang wachten op een busverbinding. Reeds vijftig kilometer ten noorden van de hoofdstad bestaat Finland uit bomen, wachten en zwijgen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen