€ 30,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Straatfotobijbel

Michiel Heijmans • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In dit boek neemt professioneel straatfotograaf Michiel Heijmans je graag aan de hand. Na het lezen van dit boek loop je zonder moeite de deur uit met je camera om straatfoto’s te maken!

  Straatfotografie is eng en je mag niet zomaar mensen op straat fotograferen! Ja, dat zou je zeggen. De realiteit is dat bijna alles mag en mensen helemaal niet zo eng zijn. In dit boek neemt professioneel straatfotograaf Michiel Heijmans je graag aan de hand. We beginnen makkelijk en voeren de moeilijkheidsgraad langzaam op. Het doel? Dat je na het lezen van dit boek zonder moeite de deur uitloopt met je camera en fantastische straatfoto’s gaat maken! Je ontdekt bijvoorbeeld: - Hoe je voorbereid de straat op gaat en je onderweg niet druk hoeft te maken over de juiste instellingen, maar toch met mooie foto’s thuiskomt. - Hoe je ook op dagen zonder inspiratie een hele productieve straatfotografi esessie kunt hebben. - Specifieke opdrachten die je leren te kijken in plaats van te fotograferen. Eerst de foto zien, dan de foto maken. - Hoe je ook zonder een camera bij iemand in zijn gezicht te duwen straatfotografie kunt beoefenen. - Praktische tips die niet alleen jouw straatfotografie, maar elke soort van fotografie per direct naar een hoger niveau tillen. - Hoe je gaandeweg en vooral door te doen je eigen stijl ontwikkelt!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 165mm x 225mm
  Aantal pagina's : 164
  Uitgeverij : Photofacts Publishing
  ISBN : 9789492325099
  Datum publicatie : 05-2023
 • Inhoudsopgave
  - Inleiding - Mag dat nu allemaal zomaar, straatfotografie? - Jouw eerste stappen in de straatfotografie - De Belichtingsdriehoek - Technische instellingen - Basisoefeningen straatfotografie - Hulpmiddelen voor straatfotografie - Straatfotografie door het jaar heen - Over jagers en vissers - Verschillende plekken, verschillende mogelijkheden - Variatie in je foto's - Straatfotografie: De opdrachten - Een beter straatfoto maken doe je zo - Mensen zijn eng (toch?) - Nabewerking - Onderwerpen voor straatfotografie - Jouw volgende stap in de straatfotografie - Straatfotografie is ook een teamsport
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 30,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen