€ 37,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Frans-Nederlands Nederlands-Frans

T. Dumoulin • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken. Vertaling en verklaring van duizenden Franse gastronomische termen en begrippen. Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijze, gereedschappen enzovoorts. Met een korte samenvatting van de Franse grammatica. Deze herziene editie is geheel opnieuw opgezet onder begeleiding van Van Dale Lexicografie. Pers
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 135mm x 204mm
    Aantal pagina's : 349
    Uitgeverij : Kosmos Uitgevers
    ISBN : 9789021595160
    Datum publicatie : 01-2001
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 37,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 23:15 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen