€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Furie

Bob Olgers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Furie


  Mevrouw Marrone…

  Uit het niets verschijnt ze. Exotisch, modieus, mysterieus. Een jonge vrouw, van wie de mannen ’s nachts dromen en op wie elke vrouw wil lijken. Niemand weet waar ze vandaan komt, niemand weet wat ze komt doen. Een gemeenschappelijke taal, om elkaar beter te leren kennen, ontbreekt.
  Zonder dat ze dat doorheeft, zorgt haar ontwapende aanwezigheid voor de nodige opwinding. Haar onschuld blijkt echter schijn. Op een nacht moet ze vluchten voor twee mannen, die naar haar op zoek zijn.

  Aan het einde van haar toch al wankele leven, doet een brief van een jeugdige obsessie alles op zijn grondvesten schudden. Zonder dat ze het wil, ontrolt zich gedetailleerd haar duistere verleden. De demonen laten zich niet langer bedwingen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 317
  Uitgeverij : Humbuzz.nl
  ISBN : 9789463458801
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  Furie
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Hoe hadden ze me ontdekt? Het is een vraag die me de rest van mijn leven zou beziggehouden. Een pasklaar antwoord heb ik niet, wel vermoedens.
Plotseling waren ze er. Ik had de twee kerels per toeval ontdekt. Eerst had ik een van hen op een dag en daarna een keer ’s nachts, tegenover mijn huis zien staan. Toen had ik mezelf in de hand kunnen houden en was ik niet in blinde paniek op de vlucht geslagen. Toen nog niet.
Een paar dagen later hoorde ik voetstappen op de portiek. Midden in de nacht. Voetstappen die ik had verwacht. Ik had me voorbereid op iets ernstigs en kleren klaargelegd voor het geval ik hals over kop moest vertrekken. Mijn intuïtie schreeuwde wegwezen in mijn oor. Eerst weigerde ik te luisteren. Ik was het beu om altijd op de vlucht te moeten zijn. Naïeveling! Ik wist dat het niet zomaar stappen waren, maar dat het de duivel zelf was, die naderbij sloop. De duivel, die het op mij gemunt had, zonder dat ik wist waarom.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen