€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Gaat u maar rustig slapen...

Hoe de Nederlandse regering haar burgers massaal om de tuin leidde.

H. Potter • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Nederlandse politici manipuleerden de bevolking om zich vooral te laten vaccineren tegen het coronavirus. Zogenaamd ter bescherming van de kwetsbaren in onze samenleving.

  In oktober 2022 gaf een woordvoerster van Pfizer toe dat het vaccin nooit is getest of het overdracht van het virus kan voorkomen. Daarmee wordt de stellige bewering van onze politici dat de pandemie met de vaccinatie een halt zou worden toegeroepen onderuit gehaald.

  Ik ben een babyboomer. Als tiener wilde ik weten wat mijn familie in de oorlog had meegemaakt. Mijn oma en mijn ouders werden voor mij een onuitputtelijke bron van informatie.

  Veel verschil met toen is er niet. Ook wij zijn met ons allen in iets terechtgekomen dat wij helemaal niet wilden, maar waarvan de consequenties verschrikkelijk lijken te zijn.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 302
  Uitgeverij : H. Potter
  ISBN : 9789464438680
  Datum publicatie : 11-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Vorig jaar berispte ik mijn kleinzoon die nogal laatdunkend over onze premier sprak. We zaten in de tweede lockdown en ik vond dat de man heel hard zijn best voor ons deed in een situatie die verre van ideaal was. Maar ineens ging bij mij de knop om. Ik weet nog precies wanneer en waarom. De steunpakketten voor de ondernemers bleven sinds de zomer van 2020 over de toonbank vliegen en ik dacht bij mezelf dat dit toch niet zo door kon blijven gaan. Ik vroeg me af waar al dat geld vandaan kwam, want zo veel zat er niet in de staatskas. Opeens had ik het beeld van een premier die zittend op z’n fiets ’s nachts in de kelder van het torentje bankbiljetten zat de drukken.

Later zou blijken dat ik er niet zo veel naast zat. Er is wereldwijd ontzettend veel geld bijgekomen. Wat Nederland betreft is dit vast niet allemaal gedekt door onze goudvoorraden die volgens informatie op Internet voor 31% in Nederland, voor 31% in de VS en voor 38% in het VK en Canada zitten.

Omdat ik ook dagelijks nieuws volg op o.a. de Duitse TV zenders zag ik dat wanneer de Duitse bondskanselier Angela Merkel nieuwe coronamaatregelen aankondigde, haar Nederlandse ambtgenoot een dag of wat later hetzelfde deed. En ook de Franse, Italiaanse, Oostenrijkse en ga zo maar door.
Er begon mij iets te dagen. Dit kon geen toeval zijn. Was dit afgesproken? Wanneer zagen de regeringsleiders elkaar ook weer?
Natuurlijk! Bij de G7 en de G20. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen