€ 12,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Geen dank, jongens

Joey Huisman • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Henk Kreek rook het succes al, maar vlak voor hun grote doorbraak zetten zijn collega's hem uit de band Creekshore. De gitarist is gedwongen om terug te keren naar het huis van zijn ouders, die het hoog tijd vinden dat hun zoon iets van z'n leven maakt. Henk probeert te wennen aan zo'n geregeld leven, maar zijn bloed blijft koken als hij Creekshore op de radio hoort.

  Joey Huisman (1989) is journalist bij muziekblad OOR. Geen dank, jongens is zijn tragikomische debuut.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 155
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ineens stelde Dirk een onverwachte vraag. Hoe het eigenlijk met mijn muziek ging. Ik was even uit het veld geslagen. Mijn muziek? Je kan op dit moment net zo goed vragen hoe het met mijn kubistische schilderkunst, mijn folkloristische dansvoorstelling of mijn plannen om de eerste lesbische president van de Verenigde Staten te worden gaat.

Na een korte pauze gooi ik het antwoord uit het grote clich├ęboek van de muzikant eruit. Dat ik eindelijk de kans heb om de dingen te maken die ik wilde maken. Het album waar ik vroeger op mijn zolderkamer van droomde.
Dat doe je dus precies verkeerd om, denk ik bij mezelf. Dat album is nergens te bekennen, en je zit nog steeds op je zolderkamer. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen