€ 18,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

GEEN DROOM TE VER

Een bundel vol wensen, mijmeringen en fantasieën van schrijvers met een droom

Diverse • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In het voorjaar van 2018 organiseerde ADOREMI Uitgeverij een schrijfwedstrijd met het thema ‘Dromen’.
  Vele beginnende, maar ook ervaren auteurs gingen ijverig aan de slag en al snel
  stroomden de verhalen binnen.

  De speciaal voor deze wedstrijd samengestelde jury had er haar handen vol aan. Alle verhalen werden door hen gelezen en van
  een onafhankelijke beoordeling voorzien. Er was een diversiteit in de grote hoeveelheid inzendingen. Deze (soms heel jonge) auteurs schreven niet alleen over dromen en fantasieën, maar ook over diepgekoesterde wensen en spirituele gedachtes. Stuk voor stuk verhalen, waaruit heel veel creativiteit spreekt.

  In deze bundel van 176 pagina’s zijn meer dan dertig winnende verhalen verzameld. Laat je meevoeren in de variatie van alle
  verschillende emoties. Je zult genieten met een lach en soms een traan, maar laat je vooral verrassen door de plot of verborgen
  boodschap in elk van deze authentieke verhalen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 176
  Uitgeverij : ADOREMI Uitgeverij
  ISBN : 9789082646061
  Datum publicatie : 06-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 18,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voorwoord

Momenteel telt Nederland méér dan een miljoen ‘hobbyschrijvers’. Zij schrijven blogs, verhalen of gedichten, meestal als uitlaatklep of ontspanning. Zij hebben vaak de ambitie of droom om ooit écht een boek te schrijven.
Daarnaast zijn er naar schatting nog anderhalf miljoen ‘droomschrijvers’, mensen die zich aangetrokken voelen tot de romantiek van schrijven, maar het meestal niet doen.

Wij wilden zowel beginnend als ervaren auteurs uitdagen om mee te doen aan onze schrijfwedstrijd. Er werd gekozen voor het thema ‘Dromen’.
‘Geen droom te ver’ was niet alleen als naam van de wedstrijd, maar is tevens de titel geworden van het boek: deze bundel waarin de winnende verhalen als Zomerboek 2018 verzameld zijn.

Met het lezen van de vele inzendingen voelden we de dromen van de auteurs. Er zat ongekend veel talent tussen. Onze juryleden keken steeds weer uit naar de verhalen.
We ontvingen niet alleen dromen, maar ook tot in detail omschreven wensen en verhalen waarin de schrijvers hun fantasie de vrije loop hadden gelaten. Of zijn de verhalen misschien toch op waarheid berust? Wie zal het zeggen? Alleen de auteurs zelf weten dit.

Als lezer kun je je laten meevoeren naar spannende dromen, liefdesverhalen, bekentenissen, prachtige oorden, emoties en vooral vaak zeer verrassende plots. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen