Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 21,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Geheimen uit een boeddhistische keuken

Stichting Maitreya Instituut • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Thuis aan de slag met de vegetarische recepten van een boeddhistisch centrum? In dit boek zijn de recepten van Peter van Overbeek, chef-kok van het oudste boeddhistische instituut van Nederland, op veler verzoek vertaald naar de thuiskeuken. De van oorsprong Rotterdamse Peter is een no nonsens kok, simpele ingrediënten, geen ingewikkelde technieken, groots resultaat. Door de verschillende gerechten steeds anders te combineren wordt het nooit saai. De meeste recepten zijn veganistisch en / of glutenvrij te bereiden. Wat dit boek bijzonder maakt is dat er tevens uitleg wordt gegeven over boeddhisme en voeding, zoals de traditionele boeddhistische indeling van ingrediënten, waarvan wordt aangenomen dat deze de concentratie versterken of verzwakken. En, zijn alle boeddhisten vegetariër? We leggen het uit. Het antwoord zal je verbazen!

    Simpele ingrediënten, geen ingewikkelde technieken, groots resultaat. Door de verschillende gerechten steeds anders te combineren wordt het nooit saai. De meeste recepten zijn veganistisch en / of glutenvrij te bereiden. Wat dit boek bijzonder maakt is dat er tevens uitleg wordt gegeven over boeddhisme en voeding, zoals de traditionele boeddhistische indeling van ingrediënten, waarvan wordt aangenomen dat deze de concentratie versterken of verzwakken.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 209mm x 258mm
    Aantal pagina's : 168
    Uitgeverij : Uitgeverij Maitreya
    ISBN : 9789071886416
    Datum publicatie : 04-2020
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen