€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Geroezemoes

Yelena Schmitz • Boek • hardback

 • Samenvatting
  - Met luisterverhalen (te downloaden met de QR-code in het boek) - Promotie: naast een boek en een luisterverhaal wordt Geroezemoes ook een theatervoorstelling Een meeslepend, fris en authentiek verhaal over de kracht en het genot van verzinsels en geruchten. Het gerucht van de komst van een wereldberoemde diva brengt opwinding in het ingeslapen dorpje Solnistad. Gefluisterde vermoedens, verzinsels, herinneringen worden aaneengeregen en het geroezemoes brengt alles en iedereen in beroering. Wat is het effect van al die menselijke fantasie? Speculaties en verzinsels worden gekruid met angsten, dromen en verwachtingen.

  Het gerucht van de komst van een wereldberoemde diva brengt opwinding in het ingeslapen dorpje Solnistad. Gefl uisterde vermoedens, verzinsels, herinneringen worden aaneengeregen en het geroezemoes brengt alles en iedereen in beroering. Wat is het eff ect van al die menselij ke fantasie? Speculaties en verzinsels worden gekruid met angsten, dromen en verwachtingen. Een grappig en authentiek verhaal over de kracht en het plezier van verzinsels en geruchten.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 208mm x 268mm
  Aantal pagina's : 112
  Uitgeverij : Eenhoorn, Uitgeverij De
  ISBN : 9789462916067
  Datum publicatie : 12-2021
 • Inhoudsopgave
  Het gerucht van de komst van een wereldberoemde diva brengt opwinding in het ingeslapen dorpje Solnistad. Gefluisterde vermoedens, verzinsels, herinneringen worden aaneengeregen en het geroezemoes brengt alles en iedereen in beroering. Wat is het effect van al die menselijke fantasie? Speculaties en verzinsels worden gekruid met angsten, dromen en verwachtingen.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen