€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Gevangen in een kille omgeving (POD mat)

Ad Monitus • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In mijn bijna veertigjarige loopbaan als leraar op een basisschool heb ik de nodige directies aan me voorbij zien trekken. Na iedere directiewisseling moesten alle betrokkenen zich vanzelfsprekend aanpassen aan de nieuw ontstane situatie, maar deze aanpassingen leidden bij mij vrijwel nooit tot grote problemen. Altijd ben ik met veel plezier naar school gegaan, tot een paar jaar geleden...

  De omslag kwam, toen er tegen het eind van mijn loopbaan wéér een nieuwe directie werd benoemd, mijn negende inmiddels. Vanaf dit moment werd ik geconfronteerd met een directie, die zich niet alleen schuldig maakte aan leeftijdsdiscriminatie, maar ook aan onzorgvuldige besluitvorming, oneigenlijk gebruik van subsidiegeld en machtsmisbruik.

  Hoewel deze gebeurtenissen zich een aantal jaren geleden hebben afgespeeld, is het me nog steeds niet gelukt deze vervelende periode in mijn leven los te laten. Nog dagelijk vraag ik me af, wat de directie destijds bezield heeft zich zo te misdragen. Dit boek leidt u naar de vragen, waarop ik nu eindelijk antwoord wil.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 310
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789090293943
  Datum publicatie : 10-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen