€ 22,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Gezond Slank
  Gezond Slank
 • Cover Gezond Slank
  Gezond Slank

Gezonde keuzes, simpel gemaakt

Veeg 80% van de chronische ziekten van tafel

Carlo Kool • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wat vandaag gezond is, is morgen weer ongezond. De verwarring is compleet. Carlo Kool, voedingsdeskundige, schrijver en eigenaar van Supersnel Gezond, doorbreekt de hypes, headlines en gezondheidsclaims.

  In dit boek gebruikt Carlo zijn expertise om je te begeleiden, door de wirwar van tegenstellingen en verwarring heen. Hij neemt je mee tot de kern van alle verhalen om te zorgen dat jij de informatie krijgt die je nodig hebt. Dit boek helpt je om dagelijks gezonde keuzes te maken.

  Dit is het boek: “Gezonde keuzes, simpel gemaakt”. Met waardevolle informatie waar je de rest van je leven wat aan hebt. Natuurlijk met vooral heel veel lekkere gezonde recepten, allemaal binnen 15 minuten te bereiden!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 304
  Uitgeverij : Carlo Kool
  ISBN : 9789082141139
  Datum publicatie : 11-2017
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord 6
  Inleiding 9

  Slecht weer 10
  Na regen komt zonneschijn 17
  Vingers, voeten en vorken 24
  Het beste dieet voor je gezondheid 28
  De boodschap 37
  Gezonde keuzes per onderwerp 38
  Het Alkaline eetpatroon 58

  De recepten 63
  Groene smoothies 64
  Maaltijden 142

  Afsluitende woorden 295
  Referenties 296
  Ruimte voor notities 300
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
Retourneren binnen 14 dagen*
Delen 

Fragment uit het boek

INLEIDING

Laatst ging ik op zoek naar een nieuwe auto. Niet een bijzondere, gewoon een ‘boodschappenauto’. Ik vroeg verschillende mensen om advies.

Jacqueline Milieu vond een elektrische Smart ideaal. De boodschappen? Die passen prima op de bijrijdersstoel, vond ze. Piet Blaauw vond dat geen goed idee, volgens hem vindt de politie dat gevaarlijk. Henk Groot zei: “Koop een stationwagen, daar past alles zeker weten in!” Nou, zei Harry van Wageningen, ik weet wel dingen op te noemen die daar niet inpassen. Jeanette Tweeling raadde de Smart ook af. “Dan moet je altijd alleen boodschappen doen, want er is geen plek meer voor een bijrijder”, riep ze. Marjan Pomp gaf als tip om een dieselauto te kopen. “Tankt lekker goedkoop”, wist ze uit ervaring. Hans Duiten keurde dat idee weer direct af en begon een verhaal over wegenbelasting. Pauline Profijt adviseerde gewoon een oud tweedehands “rammelbakkie”, prima voor die kleine stukjes. Eline Termijn riep gelijk: “Goedkoop is duurkoop!” Ik denk als ik het Max Verstappen zou vragen dat hij mij de Bugatti Veyron Super Sport zou adviseren. Die heeft een top van 429 km/ uur. Ben je lekker snel heen en terug.

Ze discussieerden nog lang door, maar niemand had het over de 4 wielen, een motor, een stuur, een gas- en rempedaal. Ofwel, de belangrijkste onderdelen van een auto in dit verhaal. Zonder die basis heb je helemaal niets aan een grote kofferbak. Dit is ook hét probleem als de discussie gaat over gezonde voeding. We hebben het vaak over details en vergeten het geheel.

In dit boek leg ik je uit wat de wielen, de motor, het stuur en gas- en rempedaal binnen de voeding zijn. We gaan kijken naar het orkest als geheel, want aan alleen een goede muzikant of dirigent hebt je niks. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen