€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

GHOST

Inzet is de DRILL3 (chipmachine) van TNFPI (The Netherlands First Processor Industry)

Rob Böhm • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Rob Böhm (Naarden, 1949) begon met schrijven nadat hij op 65-jarige leeftijd met pensioen ging. Drie kinderboeken verschenen eerder van zijn hand. In dit eerste boek voor volwassenen zoekt hij naar een manier om fictie te verpakken met de actualiteit. In deze thriller gaat het tussen de drie grootmachten China, Amerika en Rusland.
  Bij TNFPI (The Netherlands First Processor Industry) in Waalre wil men voor de DRILL3 (chipmachine) een CPU (processor) maken die de snelheid/rekenkracht heeft van driemaal de Y326 microprocessor van RECTO uit 2010. Het probleem hierbij is het afvoeren van de warmte die vrijkomt bij de werking van de processor. Om het probleem op te lossen, wordt een team samengesteld. Zowel China als Amerika zijn geïnteresseerd in de resultaten van het team. Maar als ook de Russen zich roeren in de spionageactiviteiten, ontstaat er een spel waarin er maar één de winnaar kan zijn.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 239
  Uitgeverij : Lezertje.nl
  ISBN : 9789083174303
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,8 uit 4 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  25-08-2022
  Spannend verhaal
  Een spannend boek . De ontknoping is bijzonder en onverwacht.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  02-09-2021
  Ghost
  Lekker leesbaar, spannend en onverwachte wendingen. Het verhaal zit logisch in elkaar. Pas aan het einde de onverwachte ontknoping.

     Actueel
     Boeiend

  Geplaatst door uit Warmond , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  12-07-2021
  Een ware pageturner!
  Dit boek is met recht een ware pageturner. Het moet zo snel mogelijk gelezen worden. Spannend tot het eind! Het onderwerp is zeer actueel!


  Geplaatst door uit Amersfoort , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  04-07-2021
  Spionage
  Spannend boek vanuit de Prive- detective geschreven. En hoe deze detective samenwerkt met de politie om spionage tegen te gaan. Verrassend boek van deze tijd.

     Het speelt zich nu af.
     Het is een boeiend verhaal

  Geplaatst door uit Amersfoort , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Een kwartier later verlaten Jürgen en Aleksandr samen de woning en lopen naar de auto. Als ze instappen kijkt Jürgen Aleksandr aan. Hij mag hem niet, die vent met dat eigenaardige haar. Hij overweegt hard weg te rennen om vervolgens bij de politie alles op te biechten.
Het lijkt alsof Aleksandr voelt wat Jürgen van plan is. Hij kijkt hem strak aan.
“Niet doen, geen overhaaste reactie. Stap nu maar gewoon in dan komt alles verder in orde”.
Jürgen draalt. Langzaam steekt hij zijn hand uit naar het portier alsof hij hem wil openen. Dan draait hij zich om en begint te rennen. De straat uit en linksaf de bocht om. Aan zijn linkerkant ziet hij een smal pad. Kennelijk een pad dat de achtertuinen met de woningen daar verbindt. Achter zich hoort hij het geluid van rennende voetstappen. Snel duikt hij het donkere pad in. Op de tast loopt hij verder. Zijn hand raakt een deurknop aan van een deur die toegang tot een achtertuin geeft. Hij drukt de knop omlaag en de deur geeft mee. Voorzichtig stapt hij de tuin in. Als hij stilstaat en luistert, hoort hij Aleksandr in het gangpad zachtjes vloeken.
“Waar ben je godverdomme gebleven”.
Als Jürgen een stap verzet flitst er een helder licht aan. Kennelijk is de beweging opgemerkt door de sensor van een buitenlamp aan de gevel van de woning. Tegelijk begint er verderop een hond te blaffen. Aleksandr gooit de deur van de achtertuin open. Daar staat Jürgen ontredderd en volop in het licht.
“Klootzak, straks verpest je alles. Kom nu snel mee”. Ondertussen pakt hij Jürgen bij zijn arm en sleurt hem uit de tuin en sluit de deur. In de woning floept op de eerste etage het licht aan. Een hoofd verschijnt voor het slaapkamerraam en gluurt in de tuin.
“Wat is er aan de hand?” vraagt een vrouwenstem slaperig.
“Oh, niks. Zeker een kat die de sensor activeerde. Ga maar weer slapen”.
Jürgen laat zich gedwee door Aleksandr terugbrengen naar de auto. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen