€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Glen Cottage

Aquarius

Roan Dale • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Na Glen Cottage, Onderweg naar Aquarius, ontmoeten we in Glen Cottage, Aquarius, opnieuw Janet Wilde, Francis O’Neill en Dane Murray, inmiddels veertigers.
  Janet Wilde, altijd op zoek geweest naar een ‘eigen’ plekje, waar ze de rust zou kunnen vinden om haar passie, schilderen en tekenen, tot uiting te brengen, denkt dit, na jarenlange omzwervingen, eindelijk te hebben gevonden, totdat zich een tragedie voltrekt.
  Francis O’Neill, ervaren stewardess op internationale vluchten, bereisd en sophisticated, realiseert zich dat dit intense en onregelmatige leven zijn tol begint te eisen. Na een bijzondere ervaring in India, keert zij terug naar haar geboorteplek. En het is daar, waar de koers van haar leven zal veranderen.
  Dane Murray, succesvol zakenman in de Verenigde Staten, realiseert zich tijdens een vakantie in Europa, dat hier zijn wortels liggen. Kan hij alles wat hij zakelijk heeft opgebouwd in de Verenigde Staten achterlaten en zijn droom gaan leven voor zijn werkelijke geluk?
  Drie veertigers voelen dat het leven dat zij tot nu toe geleid hebben niet meer bij hen past. Durven zij alles achter te laten en hun droom na te jagen? En zal de veranderende tijd hen daarbij helpen?
  In dit meeslepende verhaal volgen we hun zoektocht naar het werkelijke geluk in de nieuwe tijd……… ‘the Age of Aquarius’……
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 389
  Uitgeverij : Roan Books
  ISBN : 9789082367874
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Toen keek hij op….. En op hetzelfde moment was zij daar……. Glen Cottage….eens de fiere, robuuste boerderij van zijn voorouders……..
Tot diep in zijn ziel was hij geraakt. De grote, oude boerderij reikte, in al haar vervallen staat, naar hem uit; haar openstaande ramen en luiken, met eronder bakken met bloeiende geraniums, haar scheefgezakte stallen, waarvan de muren waren bekleed met woekerend, maar fris groen klimop, kleurige stokrozen zich staande houdend tegen de oude muren, haar dierrijke erf met zijn kippen en poezen omgeven door in het wild bloeiende veldbloemen en de oude kastanjeboom met zijn rondom getimmerde oude bankje, de openstaande deuren van de bijgebouwen…. Met haar laatste restje waardigheid hield ze zich staande…..
Hij voelde hoe emoties als vreugde en dankbaarheid om het weerzien, zich afwisselden met verdriet en verbijstering over haar verval. Hij voelde alsof ze naar hem uitreikte, in haar allerlaatste roep om hulp….. Glen Cottage, meer dan een eeuw had zij haar bewoners een warm, veilig en liefdevol nest geboden. Binnen haar muren hadden vreugde en tragedies zich voltrokken, gelijk aan het leven. Altijd was zij daar geweest voor de generaties die er opgegroeid waren. Maar nu was ze op……ze had gegeven, nooit genomen. Ze had gewacht…..en gehoopt….
En hij voelde het………
"Glen Cottage…", fluisterde hij zacht voor zich heen "…ik ben weer thuis…!"

×
SERVICE
Contact
 
Vragen