Niet leverbaar

×

€ 34,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Goed koken

Harold MacGee • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Onmisbare gids voor iedereen die écht goed wil koken

    Goed koken is geen kookboek, maar een gids die de thuiskok helpt de weg te vinden in het groeiende universum van ingrediënten, recepten, voedselveiligheid en keukenapparaten, om zo uit te komen bij een geslaagde maaltijd.
    Recepten staan vaak vol tegenstrijdigheden en zelfs goede recepten zijn geen garantie voor succes, omdat het meestal gaat om incomplete beschrijvingen door de receptenmaker. Met behulp van deze gids kan een slecht recept worden omgetoverd tot een goed recept. McGee gaat uit van de moderne wetenschap over koken en vertaalt deze naar praktische en betrouwbare informatie, waarmee fouten in recepten kunnen worden herkend en aangepast. Door te vertellen wat werkt en waarom, leert Goed koken de thuiskok improviseren en experimenteren met de meest uiteenlopende gerechten.
    Goed koken is een aanwinst voor iedereen: van beginners die graag de basis van het koken willen leren tot amateurkoks die hun kennis willen bijspijkeren en professionele koks die hun kennis van bestaande recepten vanaf stap één willen vernieuwen.

    Auteur van de bestseller
    Over eten en koken

    In zijn inmiddels bekende, vaak geestige stijl, maakt Harold McGee ons deelgenoot van de verbazingwekkende knowhow die hij zich tot in alle uithoeken van de culinaire wetenschap, moleculaire gastronomie en keukencultuurgeschiedenis heeft verworven. Kortom: Het geheim van de kok hoort thuis in de keuken van elke kookliefhebber!

    'Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden.' Wine en Food Professional over Over eten en koken

    De pers over Over eten en koken:

    'Een goudmijn van informatie over elk ingredient en elk kookproces, met het antwoord op alle vragen die je maar ooit over eten zou kunnen hebben. Er zit geen enkel recept in, maar ik beschouw het als een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.' Jamie Oliver

    'Ik adviseer dit boek aan iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen, niet als hobby, maar omdat begrip van materialen en processen, zelfs of juist op moleculair niveau, tot betere resultaten leidt.' Johannes van Dam

    'Verbijsterd volledig en goed verteld.' Midas Dekkers

    'Om veel redenen is dit boek ontzettend de moeite waard.'
    de Volkskrant

    'Hoogst indrukwekkend.' Financieel Dagblad

    'Standaard- en meesterwerk.' Trouw
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 182mm x 241mm
    Aantal pagina's : 552
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : 9789046805756
    Datum publicatie : 01-1970
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 34,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen