€ 26,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Grip op je gewicht

Marie-Josee Koks • Boek • hardback

 • Samenvatting
  In Grip op je gewicht boek beschrijven we op een heldere manier wat je kunt doen om gezond af te vallen. Je krijgt inzicht in je eetgewoonten en leert hoe je verantwoorde keuzes kunt maken. Ook krijg je praktische tips voor het bereiden van gezonde maaltijden en snacks. Houvast voor een gezond gewicht is bedoeld voor iedereen die wil afvallen, maar ook voor mensen die al een maagverkleining hebben ondergaan. In dit boek vind je aangepaste porties en weekmenu's. Terug naar een gezonde basis, terug naar een gezond gewicht.

  Eten na je maagverkleining. Compleet voedingsboek boordevol gezonde inspiratie. Met een 6-weeks dag tot dagmenu inclusief boodschappenlijst en keuze recepten. Als inspiratie om gewicht te verliezen en terug te gaan naar een gezonde basis.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 211mm x 224mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Marieskookwereld
  ISBN : 9789083191409
  Datum publicatie : 09-2021
 • Inhoudsopgave
  "Grip op je gewicht" is een boek voor mensen die willen afvallen of gezonder willen eten. In het boek staan duidelijke omschrijvingen van de gerechten, aangepaste porties en weekmenu's. Er staat ook informatie in over hoe je een snackbuien kan voorkomen of omgaan met gewichtsverlies. Het boek is niet alleen bedoeld voor mensen met een maagverkleining, maar voor iedereen die houvast zoekt voor een gezond gewicht.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 26,50

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen