Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Groothandel, hou de koers in de greep!

strategische kijk op de actuele positie en uitgezette koers

Bas Schenk • Boek • paperback

 • Samenvatting

  Op de grote Marktzee worden veel bedrijven beproefd op hun bestaansrecht, hun bijdrage aan toegevoegde waarde. Dit boek gaat over zo’n bedrijf, een groothandel die in een vliegende storm de juiste koers wil aanhouden, maar continu heen en weer wordt geslingerd door de ruwe Marktzee. De bemanning kan vanwege het slechte weer weinig doen. De golven bonken tegen de flanken van hun schip en houden het schip van de juiste koers af. Er is geen GPS die de juiste positie aangeeft, aan de hand waarvan eventuele koerscorrecties kunnen worden uitgezet om, ondanks het slechte weer en ruwe zee, toch op de plaats van bestemming te komen. Er is geen land, geen herkenningspunt te zien. Het lijkt er op dat de Marktzee het schip geheel in zijn macht heeft. De bemanning kijkt afwisselend, meer angstig dan bezorgd, naar de hoge golven en naar de kapitein. Zij vragen zich af waar dit naar toe gaat. Komen zij uit deze benarde en angstige situatie? Is er vertrouwen dat het op deze grote Marktzee ooit nog goed komt? Bereiken zij de haven van bestemming?

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 201
  Uitgeverij : M.R.Schenk
  ISBN : 9789090266831
  Datum publicatie : 03-2012
 • Inhoudsopgave
   GPS, een niet te stoppen ontwikkeling GPS en een slecht bereik De  strategie KGS voor de groothandel De inrichting van het bestemmings klokje en het ondernemers klokje De inrichting van het technische klokje De inrichting van het besturings klokje De inrichting van het mens klokje De inrichting van het management klokje De inrichting van het cultuur klokje Het Dashboard
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Pim noemde alle randvoorwaarden op met hun beoordeling en toegekende rapportcijfers. Bas bediende de calculator en binnen de kortste tijd gaf de display van de calculator het totale rapportcijfer aan.

“Ik heb vierhonderd tweeënvijftig punten geteld en eenentachtig randvoorwaarden. Als ik die twee op elkaar deel, dan hebben wij het rapportcijfer te pakken”.

Pim keek Bas verwachtingsvol aan.

“Nou, doe dan”, zei hij ongeduldig, “ik werk heel hard, vind ik zelf. Ik ben nu benieuwd of dat er ook uitkomt”.

“Vijf komma zes”, zei Bas koel.

Het bleef even stil, Pim was teleurgesteld. Werkte hij daar nu zo hard voor, maakte hij daarvoor nu zoveel extra uren buiten de gewone werktijd?

Bas schreef met grote cijfers vijf komma zes op een leeg blad van de flipover en verbrak de korte stilte.

“Dat hebben wij onszelf gegeven, ondanks onze inspanningen, een vijf komma zes”.

 

×
SERVICE
Contact
 
Vragen