€ 23,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Haar verlangen

Sacred Poetry of the Feminine Soul

Ruby Séva • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Misschien wel het mooiste boek dat ooit voor vrouwen geschreven is!
  Meer dan veertig jaar probeert Ruby Séva het perfecte leven te leiden en te voldoen aan de verwachtingen van de wereld om haar heen. Tot ze het verlangen diep in haar wezen niet langer kan negeren. Ze besluit midden in het oog van de storm alles touwtjes te laten vieren.

  Na afscheid genomen te hebben van zowel de liefde van haar leven, haar thuis en haar managementcarrière wordt het fundament van Ruby Séva's wezen rigoureus omgeploegd. Ze belandt pardoes in de magische wereld van haar vrouwelijke zelf. En dat wil gehoord worden. Van de mooiste wezens die zij ooit gezien heeft, ontvangt zij op wonderbaarlijke wijze achttien oeroude en heilige teksten om de diepe en mysterieuze verlangens van het vrouwelijke wakker te kussen. Teksten waarin de zachtheid en het zielsverlangen van het vrouwelijke besloten ligt. Ze blijken de voedingsbodem te zijn voor deze spirituele reisgids en poëziebundel met richtlijnen voor een leven met Lichaam, Hart en Ziel.

  Ruby Séva: "Nu het vrouwelijke meer ruimte en verdieping voor haar eigenheid opeist, verlangen veel vrouwen ernaar om zich - bewust of onbewust - weer heel te voelen. Zij zoeken meer en meer de zachtheid in zichzelf, en handvatten om meer met hun hart te gaan leven in plaats van hun hoofd. Het is tijd voor de volgende stap: die van vrouwenemancipatie naar een echt gelijkwaardige samenleving. Het is tijd om onze ruimte in te nemen door te gaan voelen, erkennen en delen wat er in ons als vrouw leeft."

  Een boek voor vrouwen die ernaar verlangen te leven met heel hun wezen en voor mannen diet het vrouwelijke in haar essentie volledig willen begrijpen en omarmen. Haar Verlangen verhaalt over de zoektocht van de auteur. In bezielende gedichten en verhalen neemt Ruby Séva je mee op een wonderschone reis naar binnen en brengt je weer in contact met wie je waarlijk bent. Naast de gedichten, biedt dit boek vijftien inspirerende handvatten en concrete oefeningen om direct toe te passen voor meer vervullling in je dagelijkse leven.

  "Weet jij wat jouw hart je te vertellen heeft? Wat zou er gebeuren als je haar het platform geeft dat zij verdient?"

  Ruby Séva (1973) is auteur, adviseur casemanagement, kunstenares, healer, masseur en zielenreiziger. Na het schrijven en illusteren van meerdere prentenboeken voor kinderen is Haar Verlangen haar debuut als spiritueel auteur.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 0
  Uitgeverij : Seva Art
  ISBN : 9789082794601
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  Hoe het begon
  Wat zo graag de wereld in wilde...

  Sacred Poetry of the Feminine Soul
  Woman
  Kind van het Licht
  De weg
  Zielsvertrouwen
  Ochtendlicht
  Open
  The secret of the Heart
  Verliefd
  De Gouden Lotus
  Bruid van de Koning
  Hunkering
  Openingsdans
  A King's Calling
  Pure
  Treasure
  Leef
  Play

  Inspiratie en oefeningen
  Veel
  Verlangen
  Rituelen
  De kunst van Intentie
  Meditatie
  Rustpunt
  Heart Breath
  Durf te vragen
  Move to stillness
  My Space
  Dankbaarheid
  Tijd voor mij
  Landen in je Lijf
  Complimenten voor jezelf
  Sharing
  Ruimte voor jouw vrouwzijn
  Mijn Hartewens
  Saying Grace
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 23,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Haar hart begon te roepen. Eerst heel zachtjes. Eigenlijk riep het al een paar jaar. En om eerlijk te zijn: het riep haar hele leven al. Maar nu vroeg het steeds harder en dringender haar aandacht. “Doe open. Doe open. Doe open!”
Eerst wist ze niet zo goed wat ze ermee aan moest. Kon het wel? Had het wel zin? Kon ze zomaar, helemaal zelf, besluiten dat ze wilde luisteren? Dat ze ernaar wilde kijken? Dat ze nu wel helemaal toe wilde geven aan dat verlangen, diep in haar wezen?
En dan? Wat als ze het had gezien? Wat als ze er dan helemaal niets mee zou kunnen? Ze had heel af en toe wel eens een blik geworpen op wat zo mooi leek, maar altijd kwam weer dat moment dat de wereld om haar heen het overnam en zei: “Dat zijn maar dromen. Daar koop je niets voor. Dit is de echte wereld.” Ook mensen om haar heen gebruikten woorden van dezelfde strekking. Haar hoofd had haar tot nu toe altijd kunnen overtuigen om gewoon door te gaan met wat gebruikelijk was. Groot worden, naar school gaan, studeren, relaties aangaan, carrière maken.

Nu begon ze zich steeds vaker af te vragen wat dan wel die 'echte wereld' was. Nu alles om haar heen weggevallen was, haar werk, relatie en thuis, was ze er blijkbaar nog steeds. Ze was blijkbaar meer dan alleen die 'dingen'. En het voelde ook alsof er zoveel meer moest zijn.

Ze had net de liefde van haar leven vaarwel gezegd. Na een heel mooie tijd was de cirkel rond. Ze was intens dankbaar dat ze elkaar samen, in dankbaarheid na al die liefdevolle jaren in respect en eerbied elkaar konden loslaten.
En ook nu was ze er nog. Ook na deze periode van verdriet, angst, acceptatie en kwetsbare schoonheid, was ze er blijkbaar nog steeds.
Wie was dat dan? Wie was ze eigenlijk? Ze verlangde ernaar te weten wie ze was. Echt was. En waar kwam dat verlangen vandaan? Lang voelde het alsof dit verlangen zich er maar bij neer had gelegd dat het niet kon vinden wat het zocht.
Maar nu was het niet meer te overuigen. Het wilde zo graag gehoord worden en alle redenen om niet te luisteren, hadden hun betekenis verloren.
“Je kan het,” hoorde ze, “je durft het.”
Tenslotte zette ze de deur op een kier. Het voelde alsof haar hart bijna openbarstte. Ze verlangde ernaar vrij te zijn. De wind door alle hoeken en gaten van haar wezen te laten waaien. Ze wilde alles! Rennen, vliegen, schreeuwen, dansen, brullen, lachen, huilen, liefhebben! Gewoon alles! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen