Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 15,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Heertje en Meneertje
  Heertje en Meneertje (boek)
 • Cover Plint 10 kaarten Een boek gewond Erik van Os
  Plint 10 kaarten Een boek gewond Erik van Os (boek)

Had ik maar leuke kinderen

Erik van Os • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Een bundel gezongen gedichten met een melancholiek randje, met rake observaties over vriendschap, liefde en de breekbaarheid van huiselijk geluk. Gedichten op muziek te beluisteren op Spotify ZONDAG 15 SEPTEMBER – BOEKPRESENTATIE HAD IK MAAR LEUKE KINDEREN – TILBURG Van 11.00 tot 12.00 uur, daarna signeren Erik en Elle hun werk. Inloop met koffie en thee vanaf 10.30 uur. Bibliotheek LocHal, Burgemeester Brokxlaan 8-79, Tilburg Goed om te weten: Anders dan u gewend bent, is deze bijeenkomst NIET geschikt voor kinderen.

  In Had ik maar leuke kinderen bundelt Erik van Os voor het eerst zijn humoristische, schrijnende, ingetogen en verrassendegedichten voor volwassenen. Dromen worden dubbel geduwd, goden plakken een fietsband, ouders verhuizen naar een doolhof en de hoogst haalbare hemel blijkt een systeemplafond.De meeste gedichten laten zich het liefst zien op een podium van papier, maar een aantal is ervoor gemaakt gezongen te worden.Daarom zijn deze gezongen gedichten te beluisteren via Spotify. Zing vrolijk mee met: 'Wat zou het mooi zijn, dacht ik pas, als ik van mijn familie geen familie was.'Voor wie liever leest, zijn er de dromen, de goden, de ouders, de hemel en een vinger op de lippen van de toekomst. Gedichten op muziek te beluisteren op Spotify.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 132mm x 208mm
  Aantal pagina's : 80
  Uitgeverij : Rubinstein Publishing BV
  ISBN : 9789047626862
  Datum publicatie : 09-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen