Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 39,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Integraal gezondheidsmanagement
  Integraal gezondheidsmanagement (boek)
 • Cover Diversiteit in 100 vragen
  Diversiteit in 100 vragen (boek)

Handboek Integraal Gezondheidsmanagement

J.M. Stoffelsen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Handboek integraal gezondheidsmanagement
  Integraal gezondheidsmanagement is zoals vele managementconcepten over komen waaien uit deVerenigde Staten, waar het al veel langer een begrip is in ondernemersland. De afgelopen tien jaar is integraal gezondheidsmanagement zeer populair in de Nederlandse bedrijven geworden. Of het nu gaat om een industriële onderneming, een ziekenhuis of om een gemeentelijke of charitatieve instelling, het lijkt het managementconcept voor de komende jaren.
  De oorsprong van integraal gezondheidsmanagement ligt in de gedachte de manager verantwoordelijk te laten zijn voor alle belangrijke bedrijfsprocessen, waaronder financiën, personeel, marketing, productie of dienstverlening, automatisering enzovoort. De integrale gezondheidsmanager creëert alle condities voor een gunstig klimaat waarin zijn medewerkers hun capaciteiten ten volle kunnen benutten. Hij zorgt ervoor dat ze in hun werk allemaal kampioenen kunnen worden. Managen is dus: het scheppen van voorwaarden waardoor anderen de gewenste resultaten kunnen behalen.
  Dit handboek gaat in op integraal management en gezondheidsbevordering. De manager is integraal verantwoordelijk voor (het geestelijk en lichamelijk welbevinden van) zijn medewerkers. In het boek worden alle deelgebieden aangestipt zoals leeftijd, leefstijl, arbeidsomstandigheden en diversiteit. Ook wordt aandacht besteed aan de kosten en baten. Daarnaast worden diverse tips gegeven hoe de integrale gezondsheidsmanager effectief om kan gaan met onderwerpen zoals verzuim, inzetbaarheid en motivatie.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 158mm x 242mm
  Aantal pagina's : 132
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789013043990
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 39,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen