€ 33,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Handboek studievaardigheden voor het HBO

I. Muller • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Van studenten in het hbo wordt verwacht dat ze zelfstandig kunnen werken. Hierbij wordt het nodige van hun creativiteit verwacht. Hoe maak je een goed werkstuk, hoe houd je een inspirerende presentatie, waaruit bestaat een gedegen onderzoek, hoe kan je jezelf voorbereiden op een interview?

  In het Handboek Studievaardigheden voor het hbo staan een kleine 70 activiteiten waarmee studenten op een actieve manier leren voor een beroep. Met alles wat daarbij hoort: stevige vakkennis, vaardigheden en een goede beroepshouding. Elke activiteit is uitgewerkt naar inhoud, doel en stappenplan (voorbereiden, uitvoeren en afronden). Bij het onderdeel 'Tips' krijgen studenten adviezen hoe missers te voorkomen en hoe variatie en diepgang in de activiteit aan te brengen. Het schema hbo-competenties geeft per activiteit aan, welke specifieke hbo-competenties de student werkt.

  Studenten kunnen het Handboek studievaardigheden voor het hbo tijdens de hele studie gebruiken voor studieloopbaanbegeleiding en als naslagwerk bij opdrachten op school en in de praktijk. Er is aandacht voor literatuurstudie en studeren voor een tentamen, maar ook voor werken in een elektronische leeromgeving, onderzoek doen, projectmatig werken en verzamelen van je portfolio. Individueel leren en samenwerken komen beide aan bod.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 272
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789031362011
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 33,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen