€ 37,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Handboek triggerpointtherapie

Maria Worley • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Met het 'Handboek triggerpointtherapie' van Amber en Clair Davies leer je pijn te verlichten en pijnklachten te verminderen.

  Hoofd-, nek-, schouder- en rugpijn zijn voor veel mensen terugkerende ongemakken. Maar wat niet iedereen weet, is dat deze pijnen kunnen worden veroorzaakt door triggerpoints: hypergevoelige plekken in het spierweefsel. Triggerpoints kunnen ontstaan door allerlei redenen: van stress, verwondingen en overbelasting tot littekens, alcohol en drugs.

  Door op een bepaalde manier druk uit te oefenen op de triggerpoints kan de pijn aanzienlijk worden verlicht. Triggerpointtherapie, zoals deze behandelmethode heet, kan zelfs bepaalde functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren. In het 'Handboek triggerpointtherapie' komt dat allemaal aan bod: van mogelijke therapie├źn en richtlijnen voor triggerpointmassages tot welke triggerpoints bij welke klachten kunnen worden bewerkt. Daarmee is het een perfect basisboek voor iedereen die zijn of haar triggerpoints eindelijk eens onder handen wil nemen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 211mm x 274mm
  Aantal pagina's : 352
  Uitgeverij : Altamira
  ISBN : 9789401301589
  Datum publicatie : 10-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 37,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen