€ 12,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hapto.nl - Onderzoek een helpende hand

editie 2021

Stichting Haptotherapie op de kaart • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een jaar geleden, op 15 december 2020, stonden ruim 2000 cliënten in de kou. De haptotherapeut moest door de corona lockdown de deuren sluiten. Ruim 700 haptotherapeuten in Nederland, die jaarlijks ruim 320.000 behandelingen geven, en specialist zijn op het gebied van voelen mochten niet meer werken.

  Kranten stonden vol van ‘huidhonger’, maar de haptotherapeut was in geen (media) land te bekennen terwijl deze beroepsgroep verstand van voelen heeft. Zij werken met cliënten aan psychisch en lichamelijk herstel door gebruik te maken van de tast. Mensen (opnieuw) te laten voelen en hen te leren dat zij met hun tast, gevoel tot meer in staat zijn dan ze denken.

  Cijfers ontbraken. Er kon niet geclaimd worden hoeveel mensen er in de kou stonden. En wat is de meest voorkomende klacht waarmee iemand aanklopt bij een haptotherapeut? Harde bewijzen voor onze zachte krachten ontbraken. Reden om voor het eerst sinds het ontstaan van de haptonomie, onder de totale beroepsgroep van haptotherapeuten, een (eerste) kwantitatief onderzoek te doen
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 49
  Uitgeverij : Stichting Haptotherapie op de kaart
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 12-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen