€ 17,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Hart op drift

Gerda van Wageningen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  GERDA VAN WAGENINGEN
  HART OP DRIFT familieroman
  ISBN 978-90-8660-148-6
  Prijs: 16,95 logo EllessyRelax
  Verschijnt maart 2011

  Nog maar kort geleden is Anaïs bevallen van een tweeling, als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde heeft gemaakt aan zijn leven. Haar leven bestaat vanaf dat moment uit enkel zorgen. Ze mist haar man, heeft geen antwoord op de verbijsterende vraag: waarom? Ze loopt aan de lopende band tegen allerlei problemen aan. De zorg voor de tweeling rust nu helemaal op haar. De nabestaandenuitkering is onvoldoende om van te leven en het ergste van alles: haar schoonouders verwijten haar, dat hun zoon zo ongelukkig was dat hij zelf voor de dood koos.
  Maar Anaïs beseft, dat haar kinderen haar nodig hebben en daaruit put ze de kracht om verder te gaan, alle zorgen onder ogen te zien en te proberen toch weer een waardevol leven op te bouwen. Er blijken toch mensen te zijn, die haar nog kunnen laten lachen.

  Gerda van Wageningen heeft sinds 1979 reeds 95 romans geschreven. Ze woont al ruim 35 jaar in de Hoeksche Waard en werd in 2005 benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau.

  De pers over Gerda van Wageningen:
  “Boeiend, eigentijds,zeer realistisch, levensecht, informatief…”
  (Marian Verstappen voor Biblion)
  “Ze is geëvolueerd van een echte streekromanschrijfster tot een auteur van familieromans in een eigentijds kader”. (Alicia Grob voor Biblion)
  “Na ruim 80 romans geschreven te hebben behoeft de schrijfster geen verdere introductie meer.” (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion
  “Het is verbazingwekkend hoe de in dit genre razend populaire schrijfster steeds weer nieuwe actuele thema’s in haar boeken verwerkt.Aanrader voor liefhebbers van eigentijdse familieromans.” (M.Willard voor Biblion)
  “De bekende vlotte manier van schrijven van de auteur maakt het boek makkelijk leesbaar”. (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion)

  Gerda van Wageningen behoort tot de 5 meest uitgeleende auteurs!!!

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 127mm x 203mm
  Aantal pagina's : 264
  Uitgeverij : Uitgeverij Ellessy
  ISBN : 9789086601486
  Datum publicatie : 02-2011
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen