€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het Avondmaal van Yeshua

Christopher Cage • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In dit boek zal Het Avondmaal van Yeshua vanuit een Hebreeuws perspectief worden benaderd.
  Wat doorgaans bekend staat als een christelijk begrip uit het Nieuwe Testament, is de maaltijd van brood en wijn een gebruik dat al veel langer bestaat. Het werd dus ook niet zonder reden door Yeshua en Zijn discipelen toegepast.

  In dit boek zullen we de ware essentie van het brood en de wijn gaan ontdekken in de Thora. Zo gaan we zien hoe Yeshua dit vanuit de Hebreeuwse Schriften onderwijst, als Hij het Joodse volk onder Zijn vleugels wilt verzamelen.

  In deze studie zullen naast diverse metaforen, ook profetische en geestelijke begrippen worden ontrafeld. Langs deze weg van gerichte Bijbelse studie, zullen ook diverse leerstellingen uit het christendom en judaïsme worden geobserveerd vanuit de Bijbel. Hieruit zal blijken dat Het Avondmaal van Yeshua, een veel dieper begrip is dan aanvankelijk werd gedacht. Het is veel meer dan een traditie van brood en wijn. Het is onderdeel van een leefstijl welke wijsheid, inzicht en de zegeningen van de Eeuwige met zich meebrengen. Dit boek is dan ook een sleutel voor iedereen, die zich deze leefstijl eigen wil maken door dagelijkse, gedisciplineerde zelfstudie in de Schriften.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 122
  Uitgeverij : Christopher Cage
  ISBN : 9789464811698
  Datum publicatie : 07-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (7,5 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  14-07-2023
  Geweldig boek een eyeopener
  Ik had altijd al twijfels over het avondmaal Yeshua vierde dit op de 12 de Niesan twee dagen voor het Pesach,dus daarom was ik blij dit boek uitkwam Dit boek is een eyeopener voor een ieder die God wil dienen in waarheid en niet in tradities wil mee gaan (niet dat alle tradities slecht zijn,maar kunnen wel in verwarring brengen ) Dit is een boek waar je bij stil staat,de bijbel er bij pakt,en aan de slag gaat Het is mooi geschreven makkelijk te lezen te gebruiken voor je zelf of met anderen om te bestuderen


  Geplaatst door uit Eindhoven , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 7.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen