Niet leverbaar

×

€ 12,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het BBQ-boek

• Boek • paperback

  • Samenvatting
    Er wordt gezegd dat men overal ter wereld de voorkeur geeft
    aan gegrild eten. Waarschijnlijk omdat deze kunst al bestaat
    zolang de mensheid bestaat. Alleen de belevenis al van de
    warmte en de geur maakt grillen onweerstaanbaar. Maar ook
    nieuwe warmtebronnen geven het eten dat onvergetelijke en
    intense karakter.
    Voeg een sterrenchef toe en je maakt de heerlijkste gerechten
    op de barbecue. Wat te denken van gegrilde asperges met
    pesto en gepofte aardappel of gevulde prei met geitenkaas en
    lavendel? Maar natuurlijk ook vlees- en visrecepten en zelfs
    desserts. Eet en geniet 52 weken lang!
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 220mm x 270mm
    Aantal pagina's : 184
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : 9789021550220
    Datum publicatie : 01-1970
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen