€ 16,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het doorzichtige meisje (zwart-wit)

Bob Schuringa • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het verhaal van “HET DOORZICHTIGE MEISJE” vindt plaats, deels in Gabon (Afrika) en deels in Oman. Een blond Belgisch meisje verdwijnt spoorloos uit een nederzetting in Gabon. Het verhaal verplaatst zich naar het sultanaat Oman. Rik, een Shell-arts wordt op een bijzondere wijze betrokken in een lucratieve handel in exclusieve auto’s van de zogenaamde “Palace Boys”. Via deze handel komt hij in contact met individuen uit de Hoge kringen en vindt er een mysterieuze ontmoeting plaats en een gewaagde vlucht door de binnenlanden van Oman.
  De onverwachtse ontknoping speelt zich af in Knokke, België.

  Alle namen, relaties, situaties, connecties, personages en geografische beschrijvingen zijn verzonnen en zijn op generlei wijze een juiste weerspiegeling van de werkelijkheid. Sommige delen van het verhaal zijn semi-autobiografisch.

  In 1973 is Bob Schuringa Co-assistent in het toenmalige Sint Elisabeth Ziekenhuis op Curaçao. In 1977 gaan hij en zijn vrouw naar Curaçao terug waar hij toen eerst als chirurgisch assistent werkzaam is in het SEHOS en later als huisarts in de polikliniek van de Shell raffinaderij. In 1981 verhuist het gezin naar de nederzetting te Yenzi in het district Gamba in Gabon. Daarna werkt hij als arts in de PDO/ Shell Kliniek te Oman en in 1986 keren ze weer terug naar Gabon, Port Gentil.

  In 1991 vertrekken ze weer naar Curaçao.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 181
  Uitgeverij : Eagle Valley Books
  ISBN : 9789463454094
  Datum publicatie : 08-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 16,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen