€ 33,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het helen van Moeder Aarde

Kim Michaels • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Voor elke leerling van spirituele leringen, zal dit boek een klassieker zijn. Het werpt een nieuw licht op een van de meest belangrijke onderwerpen van onze tijd, namelijk de relatie tussen menselijke wezens en de planeet waarop we leven. Het is een feit dat wij spirituele wezens zijn en ons bewustzijn is verbonden met de kwantumgolfvorm van de planeet zelf. Daarom zijn wij mede-scheppers van de werkelijkheid die wij in de samenleving en in het milieu tegenkomen.

  Het boek verklaart de 144 niveaus van bewustzijn die op aarde mogelijk zijn en hoe elk probleem dat we in de samenleving zien veroorzaakt wordt door mensen die verstrikt zijn in een bepaald niveau van bewustzijn. Dit geeft een volledig nieuw beeld van de geschiedenis, inclusief de ‘onmenselijkheid van mensen naar mensen’. Je zult leren hoe spirituele mensen een belangrijke rol kunnen spelen in het verhogen van het collectieve bewustzijn, zodat bepaalde problemen eenvoudigweg kunnen worden getranscendeerd.

  Het boek is een directe openbaring van de spirituele leraren van de mensheid, inclusief de Goddelijke Moeder, de Boeddha en de Chohans van elk van de spirituele stralen. De ego-vrije leraren leggen uit hoe elk van ons een rol kan spelen in het verhogen van het collectieve bewustzijn en het dichterbij brengen van de samenleving bij een Gouden Tijdperk. Dit zal ons helpen de huidige milieuproblemen te transcenderen door een nieuwe vorm van technologie te ontwikkelen die niet op dwang gebaseerd is. Het zal ook helpen alle andere problemen te transcenderen door het ware potentieel van onze geest te gaan begrijpen, namelijk dat de geest macht heeft over de materie. In feite is planeet aarde een laboratorium die bedoeld is om ons de ware macht van de geest te leren kennen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 153mm x 230mm
  Aantal pagina's : 504
  Uitgeverij : Vrije Kennis
  ISBN : 9789083014531
  Datum publicatie : 12-2019
 • Inhoudsopgave
  Inhoud
  Inleiding 9

  DEEL EEN
  Sleutel 1
  Het gevoel van machteloosheid overwinnen 16

  Sleutel 2
  Jij bent bewustzijn dat zichzelf aanschouwt 26

  Sleutel 3
  Een nieuwe visie voor de benadering van milieuproblematiek 37

  DEEL TWEE
  Sleutel 4
  Begrijpen hoe de aarde werd geschapen 46

  Sleutel 5
  Het basisprincipe achter al het leven begrijpen 65

  Sleutel 6
  Om een heler te zijn, moet je je angst voor rampen overwinnen

  81

  Sleutel 7
  Om een heler te zijn moet je je ware potentieel kennen 99

  Sleutel 8
  Wil en macht begrijpen 117

  Sleutel 9
  Ware wijsheid begrijpen 138

  Sleutel 10
  Stromen met de onvoorwaardelijkheid van liefde 156

  Sleutel 11
  Jezelf accelereren naar een hogere visie op milieuproblemen 177

  Sleutel 12
  Een hogere waarheid naar het milieudebat brengen 199

  Sleutel 13
  Dualiteit overwinnen om waarachtige dienst te kunnen verlenen

  224

  Sleutel 14
  Wat het werkelijk betekent om vrij te zijn 244

  DEEL DRIE
  Sleutel 15
  De illusie dat er iets mis is met de aarde 266

  Sleutel 16
  Een dieper begrip van bewustzijn 272

  Sleutel 17
  Elementaire wezens begrijpen 282

  Sleutel 18
  Een dieper begrip van de vier elementen 292

  Sleutel 19
  De relatie tussen mensen en elementwezens 307

  Sleutel 20
  Het proces van materialisatie, van de realisatie van materie 323

  Sleutel 21
  De illusie overwinnen dat materie permanent is 333

  Sleutel 22
  De kerndynamiek in de menselijke samenleving ontdekken 348

  DEEL VIER
  Sleutel 23
  De Aarde Moeder helpen zonder iets te doen 368

  Sleutel 24
  Onderscheid tussen dualistische en non-dualistische strijd 387

  Sleutel 25
  Zelfzuchtige liefde zal Moeder Aarde nooit helen 406

  Sleutel 26
  Het milieudebat naar een nieuw niveau accelereren 421

  Sleutel 27
  De onbevlekte visie voor het milieudebat 439

  Sleutel 28
  De open deur zijn voor de vrede door eenheid 456


  Sleutel 29
  Individualiteit is de sleutel naar het Gouden Tijdperk 471

  Sleutel 30
  De haat tegen de Moeder transcenderen 485
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 33,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Je brengt iets voort dat zo nieuw is, dat zo anders is, dat het het huidige debat overbodig maakt. Of het maakt de huidige milieuproblemen overbodig, achterhaald. Er is, zoals we al hebben gezegd, inmiddels al technologie in het etherisch rijk en zelfs in het mentale rijk, die klaar is om aan de mensheid te worden vrijgegeven. En deze technologie zal de mens in staat stellen onbeperkte hoeveelheden energie te produceren, zonder enige negatieve milieuconsequenties, hoe dan ook. Maar deze technologie kan niet worden vrijgegeven, totdat een kritieke massa mensen hun geest openstelt voor het potentieel van deze technologie, dat ze überhaupt bestaat en kan werken.

En het vereist ook dat een kritieke massa mensen beseft, dat deze technologie niet kan worden toegestaan om te worden gemonopoliseerd door een kleine elite. Want, mijn geliefden, zie je niet dat er inderdaad verschillende elitegroepen zijn, die immense fortuinen hebben gemaakt van bepaalde vormen van technologie, zoals olie, of gas, of kolen, of zelfs nucleaire macht? En zij willen de samenleving gevangen houden in een situatie, waarin mensen deze vormen van drijfkracht moeten gebruiken om energie te genereren. Zodat zij door kunnen gaan met winst maken en de macht en controle uit te oefenen, die zij tot dusver genoten hebben. En daarom willen deze machtselite groepen een nieuwe vorm van technologie helemaal niet zien verschijnen. Of wanneer een nieuwe vorm van technologie niet kan worden gestopt, dan willen ze proberen deze te beheersen, zodat zij het monopoly erop verkrijgen en zodat de mensen nog steeds afhankelijk zijn van deze reusachtige conglomeraties en bedrijven voor de productie van energie.

Maar de energieproductie waar we het over hebben, is er een die volkomen zou kunnen worden gedecentraliseerd, zodat er geen noodzaak is voor grote, centrale krachtcentrales, en grote distributiesystemen, zoals je die ziet bij de huidige elektriciteitsnetwerken. Stel je voor dat iedereen thuis een apparaat, een doos had ,die elektriciteit produceerde, zonder dat daar brandstof voor nodig zou zijn, en zonder deze aan te moeten sluiten op het elektriciteitsnet. Elk huis zou een zelfvoorzienende eenheid zijn, wat betekent dat je overal een huis zou kunnen bouwen, want je zou niet afhankelijk zijn van de aansluiting op een elektriciteitsnet.

Maar kun je zien dat de grote bedrijven zo’n krachtbron helemaal niet willen hebben, want wie kan dit beheersen, en wie heeft hier het monopoly op? Hoe kan een onderneming een buitensporige winst behalen op zo’n uitvinding?

Zul je dit boek lezen zoals ieder ander boek? Zul je zeggen, “Oh, dit is interessant, maar dit geloof ik niet of dat geloof ik niet?” Of zul je hier voorbij gaan en werkelijk dit boek de katalysator laten worden die jou aandrijft naar een hogere staat van bewustzijn, omdat je jezelf hebt toegestaan in te haken op de kracht van het leven die jou naar jouw hoogste potentieel accelereert?

Zul je dit gewoon een ander boek laten zijn, of zul je dit een boek laten zijn dat jou naar een onderscheidend hoger niveau van bewustzijn accelereert? Van waaruit je kort terug zult kijken en je af zult vragen hoe je zo lang in dat oude bewustzijn kon blijven, terwijl je wist dat je een doel had waarvoor je op planeet aarde leefde in deze cruciale tijd. Je wist dat er een missie moest zijn, je wist dat er een diepere betekenis en doel moest zijn – niet alleen voor het leven in het algemeen, maar ook voor jouw persoonlijke leven. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen