€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het is niet goed of het deugt niet

Dagboek van een Dramaqueen - Deel 2

Lola Bontstola • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Bereid je voor op een meeslepende reis in de tumultueuze gedachtewereld van 'Het Is Niet Goed of Het Deugt Niet: Dagboek van een Dramaqueen deel 2'. Dit is geen gewoon dagboek, maar een eerlijke en hilarische inkijk in het leven van een dramaqueen die elke dag leeft alsof het haar laatste toneelstuk is.

  In deze onthullende dagboeknotities neemt de dramaqueen je mee op een emotionele achtbaan. Of het nu gaat om verkeerd gebrouwen koffie, een onbeantwoord berichtje of een onooglijke puist die haar hele wereld op zijn kop zet, niets ontsnapt aan haar theatrale kritiek.

  Duik dieper in haar turbulente innerlijke wereld terwijl ze worstelt met de kunst van het overdrijven, haar zoektocht naar perfectie, en haar onvermoeibare drang om zich overal mee te bemoeien. Maar onder al dat drama schuilt een kwetsbare ziel op zoek naar liefde, acceptatie en betekenis in een wereld die soms net zo chaotisch is als zijzelf.

  Dit dagboek biedt niet alleen een humoristische kijk op het leven van een dramaqueen, maar is ook een spiegel die ons uitnodigt om na te denken over onze eigen overdreven reacties en diepere verlangens naar erkenning.

  "Het Is Niet Goed of Het Deugt Niet: Dagboek van een Dramaqueen deel 2" biedt een absurd en soms ontroerend inkijkje in het leven van iemand die de kleinste gebeurtenissen tot epische drama's weet om te toveren. Met een flinke dosis humor en zelfspot zal dit dagboek je laten lachen, huilen en vooral waarderen dat we allemaal wel een beetje drama in ons leven kunnen gebruiken. Durf jij de diva in jezelf te omarmen?

  Lees in deze reeks ook; “Kruimels zijn ook chips, dagboek van een dramaqueen”.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 198
  Uitgeverij : De Gouden Kroon
  ISBN : 9789464815283
  Datum publicatie : 01-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  19-12-2023
  Het is niet goed of het deugt niet
  Een heerlijk, gezellig, recht uit het hart geschreven boek.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen