€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het labyrint van de ziel

Gyuri Vergouw • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het labyrint van de ziel is een inspirerende en positieve vertelling in de traditie van de magisch-realistische roman. De vertelling past naadloos in de geest van auteurs als Paulo Coelho. Als Jason Leonard op een verlaten strand aanspoelt, lijkt hij alles kwijt te zijn geraakt: gezin, werk, geld én zijn toekomst. Op zoek naar redding ontmoet hij mythische figuren en goden en godinnen die hem nieuwe wegen laten zien om tot persoonlijke groei te komen. Het labyrint van de ziel kan gelezen worden als spannende en mythische vertelling, maar ook als zelfcoachingsboek voor lezers op zoek naar persoonlijke groei.

  Het labyrint van de ziel Een magische reis naar persoonlijke groei Als Jason Leonard op een verlaten strand ontwaakt slaat de paniek bij hem toe. Is hij alles kwijtgeraakt, zal hij zijn geliefden ooit nog zien? Hij beseft dan niet dat hem een magische reis te wachten staat. In zijn zoektocht naar redding betreedt hij de vreemde en betoverende wereld van een labyrint, waar hij zijn leven en de wereld waarin hij leeft beter leert begrijpen. Dankzij bezielende ontmoetingen met mythische wezens en personages als levensgenieter Dio, jongleur des levens Hermes, poortwachtster Holda en natuurmens Wolf leert hij voortdurende persoonlijke ontwikkeling als sleutel voor een gelukkig en vervuld leven te omarmen. Het labyrint van de ziel is een mythische vertelling die de lezer hoop en inspiratie biedt en inzicht geeft in de mogelijkheden om levensvragen zélf te beantwoorden. Auteur Gyuri Vergouw wordt in zijn werk als coach en adviseur dagelijks geconfronteerd met complexe levensvragen van cliënten. In Het labyrint van de ziel heeft hij zijn kennis hiervan op inspirerende wijze verwerkt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 151mm x 215mm
  Aantal pagina's : 208
  Uitgeverij : Vergouw Publishing
  ISBN : 9789080531772
  Datum publicatie : 01-2022
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord I Gestrand II Poortwachtster III Jongleur IV Wolf V Tabula Rasa VI Orakel VII Boetekleed VIII Levenskunstenaar IX Terugkeer X Over de auteur
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen