€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 12,95

Het Nieuwe Tijdsperspectief

-Handboek voor praktisch gebruik-

Jaël Rauter • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een nieuwe tijd is aangebroken waarin mensen op staan om op te komen voor hun passie en missie, eindelijk gaan zij het pad bewandelen dat al die tijd al voor hen klaar lag. Succesvol worden in datgene wat ze echt in essentie willen. Ben jij bereid om te ontdekken wat jouw passie en missie is en te leren hoe je dit kunt gaan manifesteren? Dan is dit boek echt iets voor jou! Alle antwoorden liggen diep in jezelf, ik help je graag om ze naar boven te halen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 112
  Uitgeverij : Relax My Day
  ISBN : 9789464060683
  Datum publicatie : 04-2020
 • Inhoudsopgave
  - Inleiding
  - Mindset
  - Ontwikkeling
  - Zelfbescherming
  - Moment voor jezelf
  - Meditatie
  - Innerlijke Vrede
  - Doorgroeien = Behouden
  - Nawoord
  - Verklarende Woordenlijst
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Dit boek is voor iedereen die succesvol wil worden, zijn succes wil vergroten of een blokkade op het pad naar succes wil opheffen. Wat succesvol zijn voor jou ook betekend, met dit boek kun jij jezelf handvatten geven voor een enorme boost.
Ik ga je meenemen op reis, een reis waarin je jezelf dingen gaat afvragen, een reis waarin je je sceptisch gaat opstellen, maar bovenal een reis die jou gaat leren dat echt succes schuilt in jezelf. Laat me even duidelijk zijn; succes is voor iedereen iets anders, maar wat het ook is, alleen jij kunt het bereiken want alleen jij weet wat het is. Wil je iets groots, dan zul je groots moeten zijn, blijf je liever klein, dan zul je klein moeten zijn. Nu is het moment waarin jij kiest wat je wilt worden, ik ga je daarbij helpen, en jij gaat het bereiken. Laat me je mijn verhaal vertellen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen