€ 23,97

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Het ontstaan van Jezelf

Coen Stenfert • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Is het niet mooi om te weten dat je helemaal goed bent zoals je bent? En dat je hier bent met een reden? Door jezelf goed te leren kennen, kun je je altijd goed voelen.
  Misschien vergeet je dat soms als je in de wereld rondloopt... Door dit boek krijg je inzicht in hoe jij de wereld kunt zien en dat het leven eigenlijk één groot avontuur is waarin jij de hoofdrol speelt.

  Wie ben ik? Waarom ben ik op aarde?
  Waarom ben ik soms ziek? Wat wil ik eigenlijk doen of worden? En wat hebben respect, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid hiermee te maken? Het ontstaan van jezelf is een boek over het leven en over jou. Het helpt je om te weten wie en wat je bent. Zo leer je jezelf kennen, op jezelf vertrouwen en doe je van nature wat bij je past.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 121mm x 190mm
  Aantal pagina's : 72
  Uitgeverij : coenstenfert.com
  ISBN : 9789083352718
  Datum publicatie : 11-2023
 • Inhoudsopgave
  Wat is bewustzijn? 9
  Wie ben ik? 15
  Wat wil ik eigenlijk? 21
  Waarom ben ik op aarde? 27
  Wat is verantwoordelijkheid? 33
  ‘Wat je zegt, ben je zelf’ 37
  Vriendschap 43
  Waarom ben ik ziek? 51
  Wat is zelfstandigheid? 55
  Wat is respect? 61
  Doodgaan 67
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 23,97

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Is het niet mooi om te weten dat je helemaal goed bent zoals je bent? Misschien vergeet je dat soms als je in de wereld rondloopt. Dan lijkt het in die wereld helemaal niet altijd perfect en soms heel moeilijk te verdragen. Deze wereld lijkt ook heel bepalend te zijn voor wie je bent en wat jij zelf voorstelt.
Je hebt echter verschillende werelden waarin jij jouw werkelijkheid kunt verwezenlijken. Een daarvan is de bui- tenwereld zoals je die kent. Je hebt gelukkig ook nog een binnenwereld die helemaal van jou alleen is. Waar jij je helemaal goed kunt voelen en waar je alles wat je wilt kunt verwezenlijken. De kunst is om jouw binnenwereld, dus jezelf, goed te leren kennen, zodat jij in de (buiten)- wereld jezelf ook helemaal goed kunt voelen. Dit betekent dat jouw binnenwereld leidend is en jouw buitenwereld daarvan een resultaat is.
Door dit boek krijg je inzicht in hoe jij de wereld kunt zien. Je zult zien dat het leven op aarde eigenlijk een groot avontuur is waarin jij de hoofdrol speelt en alles mag beleven. Iedereen is hier met een reden, het is al- leen al een avontuur om te ontdekken wat jouw talent is. Misschien is dit wel heel anders dan jij zelf had bedacht... ×
SERVICE
Contact
 
Vragen